Chlapci,viete sa urobit bez toho aby sa vas tam baba dotykala,alebo napriklad tak ze sa vas tam dotyka kolenom? A vy dievcata? Asi nie,co?
Chlapci, viete sa urobit aj bez dotyku?-sex
ak dlho abstinuješ tak sa spravíš aj tym, že si date pusu a pohladiš ho. Mojmu niekedy stači, ked ma iba vidí v krasnom spodnom pradle a je uplne hotovy. Totom mu stači naozaj velmi malo
tato diskusia mi velmi pomohla je to najlepsie bez ruk alebo bez noh iba ocami
Zdravím Vás. Hej dá sa spraviť bez dotyku. U mňa to znamenalo asi 2 týždne bez sexu. Stačilo sa potom vzrušiť, myslieť na niečo pekné, ruky dať za hlavu a sústrediť sa. Nie je to klasický orgazmus, je veľmi tlmený a doslova len vytečiem. Inak čo tu píšete že taký čo sa mu to podarí, tak pri partnerke je hotový za minútu, to nemôžem potvrdiť, lebo to chce poznať samého seba a teda keď už to na mňa ide, zmením frekvenciu alebo zastavím na 5 sekúnd. Skrátka ide to ale je to o seba spoznávaní.
ako sa urobit
presne tak da sa to v sne, mal som to 2-3 krat v zivote
vzdy k tomu predchadzal silne eroticky sen ktory bol ako skutocny (musim povedat ze velmi prijemne zazitky)
nie nadarmo sa hovori ze chalani maju mokre sny
taka ejakulacia pride pride samovolne castejsie u chalanov co to tak casto nerobia.. telo potrebuje dako uvolnit prebytocne spermie :D
da sa to v sne
dá sa
ak je xalan taky ze ho zrusi aj kamen na cesta :D tak ano zalezi od cloveka
noo,si myslim ze niektori mozno aj dokazu...ale len taki mladucki
Lola , ja som myslel bez dotyku ruk, ostatni neviem......