Chlapci,viete sa urobit bez toho aby sa vas tam baba dotykala,alebo napriklad tak ze sa vas tam dotyka kolenom? A vy dievcata? Asi nie,co?
Chlapci, viete sa urobit aj bez dotyku?-sex
tak pytala som sa mojho priatela, ze ci to vie bez dotyku a povedal, ze nie, ze to sa neda, a nikdy nepochoi takych chalanov.......chalani ked to viete bez dotyku tak potom pri sexe ste co, za minutu???
Ano Stanley, uplne stiahnutú, vacsinou.
Aha, stanley Č.2 obaja používame tento nick ;)
A navyše máme aj rovnaké názory...heh, bez dotyku nie ;)
del12 ty ked striekas ta mas uplne stiahnutu predkozku? lebo ja ked striekam tak mam lepsi orgazmus ked ju nemam stiahnutu ..
Luboss.prawe o to ide.Ked to robis casto,co robis(2razy denne),nema to taky efekt ako povedzme raz za tyzden:-)))
Passe dá sa to, teda bez dotyku ruk, ked dlhsie nemám sex, napr. pritlacaním na paplon, alebo stlácaním stehien k sebe.
Luboss, ak sa robíš sám, skus si tlaciť semenniky uplne hore a masiruj ich, maj stiahnutu predkožku a tak dosiahnes silný orgazmus, ja vtedy aj dost vela striekam.
lubos najdi si babu - zarucena technika a kvalita:D
ahoj.Ja sa robim asi 2x denne. ale aj tak mi to nestaci.vie mi niekto poradit ako sa mam urobit aby to stalo zato? poriadne sa spravit a vystriekat.