Mám problém, ktorý sa týka potenia rúk! Či leto, či zima furt ich mám mokré. Umyjem si ich a za moment, stačí, keď dačo chytím do ruky zas sú mokré. Ale sú aj chvíle, keď ich mám zas naopak úplne vyschnuté, ale to mi vôbec neprekáža. Dokáže mi niekto pomôcť s týmto problém... Má niekto skúsenosť???
Potenie rúk! Má niekto skúsenosť?
Ahojte ! Práve som si bola kúpiť Driclor.. čakám do večera kedy si ho prvykrát dám .. len chcem vedieť, že ráno ked to zmyjem mala by sa mi už menej potiť ruka ? alebo to bude až po týždni ? dvoch ? po akej dobe driclor zaberie ? Ďakujéém za odpoved :)
Endokrinolog mi povedal, ze mam ukazkovu stitnu zlazu a ze mam skor priznaky hyperhidrozy, napr. svetlejsie ruky od zapastia po konceky prstov...vie mi niekto povedat ako dlho sa caka na tu operciu v BA?
Endokrinolog mi povedal, ze mam ukazkovu stitnu zlazu a ze mam skor priznaky hyperhidrozy, napr. svetlejsie ruky od zapastia po konceky prstov...vie mi niekto povedat ako dlho sa caka na tu operciu v BA?
Bola si na vyšetrení u endokrinológa? možno máš problém so štítnou žľazou..toto je typický príznak...
Bellinka, ako si sa nakontaktovala na doktora Krajca? Ja to skusam mailom, lebo telefonicky sa k nemu neviem dopatrat, inak, ako dlho trva objednanie, resp. ako dlho sa caka? Tiez zvazujem len z KE to mam do BA trosku dalej. Mimochodom dnes som bola u endokrinologa, poslala ma tam obvodna, aby vylucili ine ochorenie a musim povedat, zema aj dost odhovaral :(....
Tak idem teda na op , uz sme s doktorom krajcom dohodnuty , chcel ma zobrat uz 20.4.ale pojdem az cca 2.5. :))) tesim tesim tesim
ahojte ja chcem ist na operaciu k dr.krajcovi a snazim sa s nim stretnut uz od minuleho tyzdna ale nedari sa mi to ...stale tam volam aj som tam bola minuly tyzden na klinike a nebol tam fnuuuk
dnes na markize reflex - rozhovor s doktorom Krajcom z Kliniky hrudnikovej chirurgie v Bratisle..ohladne operacie...video.markiza.sk datum 6.4,2011 ..ak by niekto mal zaujem o nejake info ohladne operacie piste mail..
Myslíte si, že to potenie rúk môže naozaj spôsobovať aj HAK?Brala som HAK od 15tich, nikdy sa mi ruky nepotili...až teraz asi posledného pol roka, ako som antikoncepciu znova nasadila (po pol ročnej prestávke), sa mi začali potiť, ale naozaj veľmi. Môže to byť spôsobené tým?
uff .. ja mam ten isty problem .. mylsela osm si že som asi jednia .. ale ako vidim nie nehcu ma dať na oparaciu .. :( a mna to staršne štve mala osm nieky sprej proti tomu ale posobilo to 5 minuuut? ked osm doma ..tak nič .. ako nahle pridem do spoločnosti škola , vonku .. neidke je ot nepridjem ..nemožem podať ruku je ot hrozne napirkal na novy ork sažym ruku podvať .. oblo mi až smutno stale osm sa utirala .. potm som si račej dla rukovcie a každ ypo mne pozerla že preoč mam rukavice .. citila osm sa vlmei zel .. neviem čim ot je .. ale ako ahle si na to spomeniem .. mam ich mork e.. a presne pri pisomkach su cle morke .. všeko potm som nerovzna .. :/ neivme niejeky krem abo niečo ? :D prosiim