Potenie rúk! Má niekto skúsenosť?

Príspevok v téme: Potenie rúk! Má niekto skúsenosť?
lucuša

Mám problém, ktorý sa týka potenia rúk! Či leto, či zima furt ich mám mokré. Umyjem si ich a za moment, stačí, keď dačo chytím do ruky zas sú mokré. Ale sú aj chvíle, keď ich mám zas naopak úplne vyschnuté, ale to mi vôbec neprekáža. Dokáže mi niekto pomôcť s týmto problém... Má niekto skúsenosť???

Marian25

Ak by mal niekto zaujem, mam k dispozicii 50% zlavovy kod pre electro antiperspirant ELITE, ktory Vam usetri 450€ pri objednavke. Staci ho zadat pri objednavani a cena sa upravi na polovicu. Zarucene funguje. Mam to na sebe odskusane. Kod plati do konca tohto mesiaca (maj 2018). V pripade zaujmu piste na marian.horr@gmail.com

verka181

Ahojte. Tiež som mala neskutočný problém s potením. Lekárka mi navrhla niekoľko riešení a musím vám povedať: boli úplne na nič. Skúsila som botox, vraj to vydrží pôl roka. Figu!!!:-/ za mesiac mi tieklo z rúk ako zo sprchovacej hlavice! A to nevravím o tej ohromnej bolesti, keď mi to pichali.
Skúsila som aj to svinstvo driclor, ale to štípalo, ako keby ma pobodal roj včiel. :-(
Ďalšia možnosť bola ten electro antiperspirant a ten konečne pomohol. Trošku som sa toho bála, ale jediné čoho som ľutovala, bolo to, že som ho nevyskúšala ako prvý!! Neuveriteľná vecička. Za dva týždne som mala suché ruky, nohy i podpazušie! Taký super pocit som asi nikdy nezažila.:-)

renatapo

Môže mi niekto napísať, čo je to ten detoxikačný aparát a kde ho môžem zohnať?
V googli mi to nenašlo nič

Lejka-smejka

Ahojte, mne tiež strašne tieklo z rúk... Doktorka mi povedala že to mám dedičné, tak že sa s tým mám zmieriť - veď sa s tým dá žiť. Asi nevie aké je to peklo :-( Na internete som objavila electro antiperspirant a malo to veľa kladných ohlasov tak som si to objednala na www.electroantiperspirant.com Zmenilo mi to život! Ruky mám krásne suché a som v pohode ;)

madejka

ahojte, pred letom chodim uz tri roky k dr.Feix na interklinik v BA, baby sú perfekné a celé leto mám pokoj, www.interklinik.sk , teraz tam maju aj Tyzden zdarma, ale neviem ci sa to týka aj vysetrenia potenia?

Zachranca

Ahoj. ja som sa hrozne potila v oblastiach podpazušia a rúk. nedávno som si kúpila DRICLOR ktorý mi už po prvom použitý zabral. dá sa kúpiť v lekárni. U nás stál 6,20€ ale je užásný! aj keď som spotená niekedy (väčšínou pri cvičeni) na chrbáte alebo na čele, miesta kde som si ho dala sú vždy suché. zo začiatku si ho dávaj každý deň aspoň hodinu po umytí a musí byť miesto kde si ho dáš uplne suche no a keď sa cez deň už nebudeš potiť tak si ho dávaj 2krát do týždňa, neskor stačí 1 krát do týždňa. Zeberá na každý typ pokožky. Keď si ho kúpiš prečítaj si príbalový leták. máš tam napísané použitie. Ja keď som si ho prvý aj druhý raz dala tak ma večer trochu svrbelo až štípalo podpazušie ale to len chvílu a ráno keď som sa zobudila tak ma trochu pichali dlane, ale to tiež len chvílu. Zatial ho mám len tri dni ale svrbenie alebo pichanie v oblastiach kde si ho dám už prestávajú. som naozaj veľmi rada že som si ho kúpila :)naozaj mi pomáha.

Johankaa

Dakujem veeelmi pekne za rady.Urcite to skusim vyskusat a ja som az z Oravy tak to je dost daleko....tak ak nebudem nieco vediet tak sa urcite ozvem....ozvala sa mi este aj jedna baba tak aj to vyskusam co mi ona poradila...a mna uz aj napadlo ci by som sa nemohla tak moc potit z kavy ked pijem,ci to je blbost?

Yorick

No ved Ti vravim, Johankaa, ze by si si mohla zohnat ten aparat. Detoxikacny. Ja ho mam doma, aj moja mama ma jeden, proti opuchom, my ho pouzivame s celou rodinou, aj pecen sa s tym pekne cisti, takze nebudes citit nikdy unavu, no a na hyperhydrozu je to vedecky dokazane, ze pomaha. Precisti totiz lymfaticke cesty a potne zlazy...Ked budes niekedy chciet viac informacii, tak Ti ho viem zariadit, a ked mi napises, kde v ktorom meste byvas, (ak to nie je daleko od Zvolena), tak Ti ho predvediem (u mamy), ale to mi mozes radsej napisat na moj mail: dostanes sa k nemu cez zdravebrucho.eu, nebudem tu uvadzat moj mail.

Johankaa

Ja urcite nechcem operaciu...bola by som velmi rada keby sa to dalo ovplyvnit nejakymi prostriedkami alebo niecim inym....len neviem cim...

Yorick

Coze sa s vami porobilo!? Vy sa nechate rezat? Pre potenie? A to ste este nepoculi o detoxikacnom aparate, ktory hyperhydrozu velmi lahko pomoze odstranit? Je treba ho mat iba doma (kupeny), aby ste sa vyhli nadmernemu plateniu, a mohli si s nim robit kury vtedy, kedy vam vyhovuje.