Jazvy

Príspevok v téme: Jazvy
ninuska

chela by som sa spytat,ak mate niekto skusenosti.Mala som piercing v bruchu,robil mi to chirurg,ale tak sa mi to roztrhlo a ostala mi taka jazva,teda taky skor 1mm vystupok teraz by mi to nevadilo,ale mamka povedala ze ked budem tehotna ze sa mi to uplne roztrha a ostane mi velka jazva,tak by som sa chcela spytat ci to na plastickej chirurgii vedia nejak spravit aby som to tam nemala,ale teraz je toho uz viac kde sa daju odstranit jazvy tak ci nemate skusenosti?

HILTI

dobri den, chcel by som sa spítať, mal som nehodu na motocikli, a zašívali mi tvár na viacerích miestach, po vybratí stehov mi tam ostali menšie jazvy, počul som že sa to da nejakov metodou vybrusit, neviete náhodou kde v Trenčanskom kraji, alebo niekde v blískosti robia takéto zákroky? dakujem ;)

godko

prosim vas mam velku hrubu jazvu na achilovke po operacii v aprili bude rok od operacie vadi mi ked mam obutu kopacku . poradte mi co s tym da sa to zbrusit prosim vas poradte mi.lebo mam problem obut kopacku..dakujem

muckoška

dobry den,mam 14 rokov a vcera som nestastne preletela cez sklo na dverach, zasivali mi to,a bude to asi dost vyditelna jazva,prosim vas,mohli by ste mi poradit ,co mam robit aby mi tam ta jazva neostala,mam to na pravej ruke,jedno je asi 10 cm a druhe poranenie asi 5 cm a obydve boli velmi hlboke,nechcem ziadne dalsie zakroky,ak mate typ na nejaku velmi ucinnu masticku,ocenim kazdu radu,,dakujem

tanuliq

Prosim vas ja by som sa chcela spytat mne operovali znamienko na lici pred 8 rokmmi a mam tam jazvu ktora prechazda skoro cez cele lice da sa to este vybrusit??

Ivka 1

Da sa velmi pekne zahojit pomocou aloe v gelovej podobe. Je to vlastne masticka z aloe,ktore je zbavene stavy. Syn mal tiez jazvu na lici, ked mu dazdnik kamarata vystrelil do tvare. Pekne sa mu to zahojilo.

kamejka

ahoj chcela by som sa spytat ci sa nejak da odstranit jazva mam na hornej pere pod nosom cerstvu jazvu ..prosim poradte