ahojte, súrne potrebujem radu. Mužovi zomrel starký a ja budem rodiť o 2-3 týždne. Neviem či mám ísť na pohreb, aj do domu smutku.... koli poverám atd.
teho a pohreb
sedmikraska: tak na co ich chodis navstevovat, ked sa k tebe takto spravaju??? radsej chod pozriet stare kamosky a ludi, ktori ti za to stoja a nie rodinu, ktora sa k tebe takto sprava a nezaujima sa o teba!
a na buduce vianoce im uz nenapis ani pohladnicu... toto nie su naschvaly, chap... jednuducho sa nevnucuj tam, kde o teba zjavne nejavia zaujem. chapem, ze ta to boli, ved je to tvoja rodina, ale, nech ti ich ani len nenapadne byt luto, ved ani teba im nie je luto!
opakuj si: som silna, sebavedoma zena :o)
naozaj ti evidentne nestoja za tvoje trapenie!
necakam, som v tejto teme trochu odveci :(
sedmikraska ty cakas babetko??
A sedmikraskini rodicia sa urcte nebudu hnevat, ze nestala pri ich truhle....mozno takto to chcela marionn nejako sformulovat, ale uz nestihla....
ano marion? len som to nepochopila
samko r myslim ze alanana ma babo na svete a sedmikraska??
Ak to novorodené bude rovnakého pohlavia, dajte mu meno po starkom. Predsa len mu pripravil miesto na tomto svete. Je to aj úcta k starkému, nielen povera. To je môj názor.
vies ono sa hovori ze meno si nevyberies,rodicov si nevyberies,a v tvojom pripade rodinu si nevyberies,vies mozno to neni v ziadnej rodine idealne ale ty bud silna.a kasli na ich keci,mas priatela,buduj si vztah a kasli na rodinu,oni su neni hodny tvojho povsimnutia
oni su vsetci komplet blazni.akoze nestoja ani za jedinu slzu,vycitat ti take veci je smiesne.a hlavne nech si ta tvoj priatel zastane vzdy ci je to rodina alebo nie.je mi ta moc luto,ja ich spravanie nechapem.nevnucuj sa a bud silna,ukaz im ze ich nepotrebujes.
diky, no nemozem im nic takeho povedat, pretoze kratko potom zomrel moj dedko a mne je babky luto- neprestala ale aj tak s tymi kecami a mne je jej hrozne luto, ze prisla o manzela s ktorym bola tak dlho. Navyse nezijem na Slovensku, a z roku som tam asi jeden tyzden a ani to nevydrzia byt normalni, dokonca mi uz ani neodpisuju na maily a sms. minuly mesiac som chcela napisat tete, ze preco je vlastne na mna taka, ale uz by som si pripadala naozaj trapne. naozaj nechapem o co im ide a neda mi to pokoja