Ako schudnut

Príspevok v téme: Ako schudnut
barborka7

viem ze je tu toho vela a iste su aj vaznejsie problemy ako chudnutie,ale ked sa vam kvoli zlemu pocitu zo seba samej ruca okolie tak to uz zacina byt problem. nechcem byt zakomplexovana a iba vrcat okolo seba,chudnem uz dlho a nic nevydrzim,nemam pevnu volu a moje cez den zdravojedenie a vecer bulimicke prejedanie...prosim napiste mi nejaku dietu,ktora vam pomohla schudnut,dakujem za snahu pomoct

masu

Ja odporúčam pridať do jedálnička aj prírodné produkty + riadny pitný režim. Vyskúšajte napríklad čaj MATCHA - zelený čaj, ktorý má schopnosť zrýchliť náš metabolizmus... ja osobne s ním mám skúsenosti, podarilo sa mi s ním schudnúť 1kg za mesiac.. akonáhle som však nejedol po 5 hodine a 2krát do týždňa zacvičil... začal som chudnúť aj 3-4kg za mesiac... navyše ten čaj má veľmi veľa pozitívnych účinkov, ja ho pijem namiesto kávy...
tu sa dočítate viac.. www.matchatea.sk

freedomsk

Barborka,

ked nebudes mat pevnu volu tak nedosiahnes nic. Dalsia vec ak ti tu niekto napise ako uzivatel Chudnite tak to su same kaleraby, chudnutie bez diet ? Neverte vsetkemu troska zacnite studovat a vzdelavat sa v tom co potrebujete!! Ked vidim ako niekto ponuka kapustovu polievku v tabletkach alebo L- carnitin pripane ine byliny .... akurat prichadzate o peniaze.

Je to o strave pohybu/treningu a hlave tej spominanej pevnej voli skus to vydrzat a uvidis ze vysledky pridu dobre by bolo keby si popisala co robis mas aj nejaky energeticky vydaj alebo iba dietujes ?

kajuska33

Najdôležitejšie je aby človek nemal prekyslený organizmus. Ako sa často domnievame, tuk vzniká jedením sladkého štiepením glukózy a pri slabom pohybe sa ukladá. Ja som však zisťovala ďalej a zistila som, že ak je niekto obézny skôr za to môže veĺa kyselín v tele. Je nevyhnutné dopĺňať do tela zásady, aby sme nemali pocit preplnenosti po jedle, pálenia záhy či nafukovania. Nemusíme pritom do seba hneď tlačiť nejaké lieky, možností je veľa. Buď používať po každom jedle ionizovanú vodu, čo je len zmiešanie vody so sódou bikarbónou. Nebýva po jedle žalúdok taký zaťažený a trávenie prebieha rýchlejšie. Alebo mne osobne zabrali prípravky firmy Diochi, ktoré sa priamo zameriavajú na tráviaci trakt a dokonca majú aj bylinné kapsule ktoré sa priamo zaoberajú kyselinami a zasobujú telo zásadami. Naozaj sama na sebe vidím rozdiel a už mi trávenie funguje naozaj lepšie.

adaaa90

Len tabletky ti nepomôžu určite! Na jedlo sa neponáhľaj, vždy sa v kľude posaď, venuj dostatok času.
Jedz pravidelne a v malých množstvách.
Používaj menšie taniere a dopredu si odmeraj primerané množstvo jedla.
Pri veľkom hlade medzi jedlami alebo počas jedla pi dostatok vody alebo nekalorických tekutín.
Nejedz nekontrolované množstvo "diétnych" potravín, často obsahujú nadbytok kalórií.
Diétu doplňuj cvičením. Keď už niečo, tak skús SLIMIU, pomáha znižovať absorbciu a ukladanie cukrov a tukov prijímaných v potrave. Tieto kapsule som našla na -odkaz odstránený- je to prírodný prípravok, ale samozrejme, je to len podpora pri chudnutí! Majú aj iné produkty na chudnutie, tie ale nemám odskúšané. Dúfam, že som ti poradila ...

senora

No ale keby ju nepoznam a nestretavam,tak ani ja neuverim.Ale videla som,pocula a to mi staci.Napisala som uz predtym co a ako,ze sa nema do toho nejako zazrat dotycna(y) lebo potom mozu byt vseliake problemy.

dada

A este chcem dodat, že poznám baby co chodia do fitka 7x v týzni a to uz roky a veru tie si mozu na seba zavesit cokolvek a vsetko im pristane a nosia sa po meste ako královné a chalani sa idu za nimi pocikat.

dada

No samozreme, už som si myslela, že niekto objavil zázračný liek na chudnutie. Tabletky, tukožravé polievky a teraz citróny. Nic také zarucene nefunguje. Baby neblbnite, žiadna ľahká cesta k stíhlej líni neexistuje. Takymto spôosoébom si môžte akurát rozhasit trávenie. Ja som nastúpila na takzvanú ťažku cestu a môzem zodpovedne povedať, že sa mi osvedčila. A poviem vám prečo. Pred pár rokmi som si položila otázku prečo v koncentračných táboroch boli všetci chudí. Odpoved pozná každý z vás. Veľa makali a hladovali. A na nikoho z nich neplatilo že majú gény na priberanie alebo ze priberú aj z vody. To su len výhovorky tých co nechcu na sebe makat a len maskrtit. Nepribrali, lebo nemali z coho. Preto som začala 7x v týžni cvičiť vzdy po jednej hodine, 3x fitko a medzi tým erobik a bicykel a samozrejme jedlo pod kontrolu. A a teraz vám mozem povedať že to funguje bez stresov a následkov a co je hlavné ze postavu mám taku aká sa mi páci alebo aká mi vyhovuje. Ak mi neveríte pozrite sa na Madonu. Ta by si mohla kúpiť na svete cokolvek od super liekov alebo zázracných vitamínov alebo spec. pripravkov ale ona tiez pochopila, že nic také nefunguje a preto musí denodene makat.