hm?
po akom čase chodenia ste maly sex?
mi po 2 tyzdnoch a boli sme vtedy obaja opiti takze si pamatame len take utrzky :))) bolo to jeho aj moje poprve haha
oida chcem sa ta spytat ze ake veci ste skusali ?? alebo poradte mi co mam robit z mojou nezvem to priatelkou ked sme na sex primlady
my sme boli asi pol roka kamarati, potom na jednej chate sa to nejako vymklo :)) a odvtedy sme spolu, uz 7 mesiacov...mozno to bolo zbytocne rychlo, aj ma to obcas zamrzi, no ale nepatrim k ludom co si zvyknu odopierat...treba ist do toho ked obidvaja chcu a su priraveni, niekedy je to za par dni, niekedy par mesiacov, ale nejake umele predlzovanie podla mna nie je na mieste
Prvy krat sme sa milovali po 5 mesiacoch chodenia a sme uz spolu 4 a pol roka:)))
no zoznamili sme sa sice, ale ako bezne sa ludia zoznamuju.Na prvom stretnuti sme sa spolu vyspali a odvtedy sme spolu. Bude to uz rok. este asi by som mala povedat, ze nikdy predtym som take nieco neurobila,toto bolo prvykrat v zivote a mozno uz ja posledny:-))))
ja po ani nie celých 2 mesiacoch...teraz sme spolu rok a nádherne to klape...a ani sme sa do ničoho nenutili. proste to prišlo a bolo to nádherné a stále je to krajšie a krajšie :)
ja po 10 mesiacoch...skor by som mu ani nedala, je to pre mna velmi dolezite s kym sa milujem...
My sme mali prvy sex, ked sme spolu este nechodili. A odvtedy spolu chodime az dodnes a pomaly to budu 3 roky :D
dddddddd kolko maš rokov?a už ste si niečo robili tam dole aspon z rukami?