hm?
po akom čase chodenia ste maly sex?
PS: este som zabudol napisat jednu vec, tak som vlastne prisiel o panictvo :) bolo to prvy krat a bolo to neuveritelne krasne a vzrusujuce, na jednu stranu sme sa videli prvy krat v zivote ,na druhu stranu to bolo ako keby sme sa poznali x rokov...rozhodne to nebudem nikdy lutovat
co mam sucasnu partnerku, tak sme sa spoznali na jednom fore...pisali sme si cca 2 a pol mesiaca,hrozne sme sa zblizili, prekecali tolko hodin o vsetkom a pocas tej doby sme sa doslova do seba zamilovali...nikdy by som neveril ,ze sa nieco take moze stat.Po tejto dobe sme sa rozhodli ,ze pojdeme niekam na predlzeny vikend, ked som prisiel do hotela na izbu ona tam uz bola...za cca 15minut sme sukali :)
tym som nekcela povedat nic zle ani nikoho neobvinovat, ale asi by som to nebola ja keby som to spravila hned a ja mam charakter( narozdiel od niektorych - ups) zasa ziadna urazka:D
na druhe rande cize druhy den po zoznameni sa (a sme uz roky spolu ),,a to iste aj zo vsetkymi s ktorymi som mala vazny vztah.KURVA NIE SOM !S tymi co som ich mala len na zabavu ,hned..hahaha nic som nechytila lebo existuju kondomy a davam si pozor.Nelutujem ,bolo to vyborne obdobie a nijako ma nepoznacilo.Prave naopak som verna manzelka.Lebo som si uzila a same dobre veci s velmi vela krasnymi muzmi.
ale nesla by som s chlapom do postele hned po 2 tyzdnoch, nechcela by som daco chytit dajaky syfilis alebo bohvieco, ktovie koho predomnou by mal, ble
no rok je mozno dlho, ale tu islo o lasku a chcela som si byt ista ze ma neodkopne hned po troch mesiacoch, niekomu staci tyzden niekomu hodina a niekomu az rok
ja asi po 2 tyzdnoch he bola sranda
utopia a ten tvoj to nechcel od teba? ved 3 roky je ozaj dlho
To je neskutočne dlho!