hm?
po akom čase chodenia ste maly sex?
pravidlami starej matere by som sa riadil kym by som nebol schopny sa postarat o dieta
každý hovori počkať tolko a tolko...ale ked sa na to už cítite vy sami, tak načo čakať. načo sa riadiť nejakými "pravidlami" starej matere...
no podla mna najlepsie je pockat ASPON 6mesiacov aby i ho spoznala no ja som tolko nevydrzala :-) ten mesiac hore-dole ale ja som citila ze ho poznám uz natolko a doterza sme spolu takze pohoda...
po mesiaci a sme spolu doteraz,,, a navzdy...
My sme sa "poznali" cez pokec cca 4-5 mesiacov a na prvom stretku sme sa spolu vyspali aspon 5 krat. Sme spolu dodnes (2,5 roka) a chystame sa spolu prežiť celý život. PS Bola to výnimka.
mesiac a par dni. A to bola zaroven doba co sme sa aj poznali. Dnes uz spolu nie sme bohuzial...
ja som mala 16rokov a on 22rokov
stretli sme sa cez AZET.POKEC
1 stretko sme sa bozkali
2 stretko na internate (tam on byva) bol aj sex... bola som panna
a viete čo? už ten večer čo sa to stalo,nemohla som ano zaspat,výčitky svedomia...joj aka som hlupa....
a od vtedy som ho nevidela,iba sme kecali cez POKEC.AZET & ICQ a aj to len dakedy..
a potom išiel do BA študovat (neviem či pravda)
nikto nemoze napisat ze ideálne je rok alebo pol roka.ak sa na to citis vtedy je ideálne.
no my 4dni predtym ako by sme oslawiwi spolu 5mesiacow ale poznali sme sa skor a tak tych 5.....