SKUSENOSTI S ROZVODOM

totalka

aha a zabudla som že samotny rozvod je nic oproti majetkovému vysporiadaniu - aspon takto mi to podavajú druhí ludia

totalka

no ahojte sa som sa radila tiež,lebo tiež ma čaká rozvod, asi je to modna:-O, ale povedali mi že na rozvode su doležite 4 veci, a to či sa chceme rozviesť, komu pojdu deti, výška vyzivného a stretávanie sa s detmi. Ak sa na tomto dohodnu tak je to oki ak sa nevedia dohodnut na vyzivnom pokial su deti tak treba pravnika, aby sa dosiahlo maximum co sa dá......takže asi tolkoto pre radu

kraskaazviera

pokial bude mat ospravedlnenia od lekara...tak sa to bude iba oddialovat. Neviem ak o by to bolo normalne, ale v mojom pripade to bolo nadzvukovou rychlostou. Dalsie terminy pojednavani tak, aby to prebehlo cez postu, neviem ci to nebolo vzdy po 3 tyzdnoch. ked som sa rozpravala s rozvedenymi, tak len zirali.
Nase sudnictvo- to je riadna prasacina.

hujerka

právnika si určite neber, pri rozvode je zbytočný, nič ti nepomôže a zbytočne mu budeš platiť. Po rozvode, pokiaľ sa budete súdiť o spoločný majetok tak tam by som si už právnika zobrala. A čo sa týka toho čo tvoj manžel na teba bude rozprávať, tak to záleží od toho či sa aj on chce rozviesť, alebo s rozvodom nesúhlasí. A každý má pri rozvode priestor na to aby povedal svoju verziu pravdy, takže aj keď bude hovoriť niečo čo nie je pravda tak na to môžeš reagovať, len mu neskáč do reči, to sa nesmie. A buď hlavne kľudná a nič si nerob z toho pokiaľ bude na teba vyťahovať na teba nejaké klamstvá.....držím palce

laura5

kraskaazviera, takže mám akú takú nádej, že budem rozvedená aj bez jeho prítomnosti , čo by mi možno aj vyhovovalo...ešte raz vďaka...

kraskaazviera

ked sa nezucastni a zaroven sa neospravedlni a stane sa to mozno 2-3 krat, tak vas rozvedu.
presne toto sa stalo mne, nebola som tam, a nas rozviedli.
Fakt je, ze ten sudca bol podplateny mojim muzom. Ako by to bolo, keby nebol, neviem.....

laura5

o niekoľko dní budem mať rozvodové konanie, môj teraz ešte manžel mi neustále prízvukuje, že on sa súdu nezúčastní, vraj "tú radosť mi neurobí", chcem sa spýtať, či manželstvo rozvedú aj bez jeho prítomnosti...ďakujem

Rokytko

Emmma, vela zavisi od sudcu-sudkyne, ci ta podrzi alebo nie, rozhoduje podla mna aj to ci je to zena alebo muz, mozes natrafit na riadneho ch... , s prepacenim, co bude nadrziavat tvojmu muzovi a mozno budes mat stastie na dobreho sudcu, mozno mu budes sympaticka, fakt je to loteria. Sudcovia su tiez len ludia, co sa obcas zle vyspia alebo rano pohadaju s manzelkou:-) A urcite si vezmi so sebou pravnika, ak nie si zbehla v takaych veciach.