SKUSENOSTI S ROZVODOM

emmma

to som rada, ze si sa neurazila. Ano, dieta mame z manzelstva. Mam strach z rozvodu, ale chcem si aj dokazat, ze to zvladnem. Je to smutne a hnusne ze nedavno sme spolu riesili spolocny zivot a teraz toto:-(( Baby, fakt mi pomoze co najviac skusenosti, aby
ma nicim nezaskocil. Dik

mamina34

ale kdeze, vobec si sa ma nedotkla ... ale chvilu pockaj, pridu baby vecer ku PC a budu pisat...ja bohuzial nemam vlastnu skusenost, iba nieco z pocutia...
verim, ze sa ti tu nejake ozvu, budem si to pozerat aj ja, aby som vedela o co som prisla

mengele

Mate deti ? podaval on navrh na rozvod alebo ty ?
Z mojej skusenosti je jedno co sa tam povie, dolezite je aby obaja trvali na tom ze nie je mozne manzelstvo udzat pohromade a ze manzelstvo neplni svoj ucel ... To ci tam povie co si alebo nie si je jedno pokial nemate deti ... V konecnom dosledku po rozvode nasledu BSM... delenie majetku .. Ci sa dohodnete alebo nie to uz je na vas ... kazdopadne dohoda je vzdy lepsia ...

emmma

Navrh co napisal je aj celkom pravdivy, ale bojim sa, lebo je klamar, aby si tam nieco nevymyslal
a ja som len chcela vediet co si
tak zvyknu vymyslat...prepac ak som sa Ta dotkla.

mamina34

ak podaval na rozvod on, tak mas jeho navrh... z toho predpokladaj..
Urobi z teba frigidnu babu, bordelarku, neschopnu, ...... a ty sa budes branit...

mamina34

ja ti neporadim, ja som bola "zbabela", ale doteraz to povazujem za jedno z mojich najlepsich rozhodnuti. a dnes by som sa rozhodla zase iba pre tuto vafiantu. Urcite sa tu najde vela bab, ktore sa toho cirkusu zucastnili. Mne to ozaj nechybalo,

emmma

No dakujem, tak to si ma teda povzbudila:-(( Ja to chcem ale predsa zvladnut sama, aj ked som strasne citliva natura, lebo by som si vycitala, ze som usla a predsa sa ja nemam coho obavat, ved on mal frajerky a pod.Len by som sa chcela psychicky pripravit
na rozne alternativy ake si vedia
vymyslat.