naozaj pomaha zinok na plet....uz neviem co s tým mam robit vsetko som skusil...akne pomizlo len kde tu daka vyrážka....ale flaky mi ostali...som počul že dobrý je nato zinok.....tak je to pravda...pííšte prosím...a aký zinok??
Pomáha zinok na pleť?
*Ninka4*
Mám kamošku, čo ju stále používa...Iné ani nechce...
Ešte kedysi dávali na pleť zinkovú masť, ale teraz už vsádzam na kvalitnejšiu kozmetiku.
Kúpila som si čistiaci gél, ktorý obsahuje zinok a mám pocit, že je to lepšie ako, keď som používal gél, čo ho neobsahoval.
Odporúčam zinok NOW ZINC PICOLINATE, po ktorom sa mi okrem pleti konečne dali dokopy aj nechty, aj keď teda nič nie je samospásne a bude za tým u mňa aj celkové zlepšenie stravy. Všeobecne potom môžem odporučiť užívať minerály vo forme tkanivových solí. Mrknite napríklad tu www.biomineraly.sk
dobré je jeho užívanie vnútorne, ale netreba to preháňať ;)
So zinkom na pleť nemám skúsenosť.
Treba zvoliť správnu kozmetiku a to je naj. Je náročné nájsť tú správnu, ja môžem odporučiť kozmetiku z www.iuvenio.com.
Pomáha na akne, ale čo je fakt že úžasne je to, ako z neho rýchlo rastú vlasy, užívam ho pravidelne rok a pol a musím uznať, že to bolo super rozhodnutie. Imunitu tiež posilnuje, už ani neviem čo je to bolesť hrdla, ktorú som niekedy pocitovala rano po prebudení, či v noci ked som sa zobudila( klop, klop)
zinok by mal pomoct akoze ked sa uziva??