naozaj pomaha zinok na plet....uz neviem co s tým mam robit vsetko som skusil...akne pomizlo len kde tu daka vyrážka....ale flaky mi ostali...som počul že dobrý je nato zinok.....tak je to pravda...pííšte prosím...a aký zinok??
Pomáha zinok na pleť?
hmm...citam citam ..aj ja mam po akne nejake flaky a nazoaj ten vitamin E ucinkuje?...a mohol by zabrat aj krem s vitaminom E?...lebo taky mam doma ..
Ja uz davno propagujem tekuty vitamin E na kozu, podobne ako kokosovy olej a aloe vera.
aj ja uzivam zinok pravidelne uz viac ako dva roky, pomohol mi nielen na plet, ale zlepsil sa mi aj rast vlasov a nechtov....u mozov posobi priaznivo aj na potenciu...na flaky skus vitamin E, je to vitamin krasy
Velka vacsina ludi nema dostatok zinku, selenu a spravnych probiotik. Takze ma zmysel si ich doplnit.Nielen, kvoli vlasom, kozi, acniam nechtom, ale hlavne na zvysenie imunity vseobecne,
ano, zinok pomaha na pleť, vlasy aj nechty. takže tri v jednom. tiež si ho planujem kupiť, aj ked nemam žiadne problémy s týmito tromi vecami na mne. ale aj tak by som chcela skusiť.
halooo nejaka odpoved??? by sa nenašla? :D
dneska som si kupil v lekarni....volá sa to pisem tak ako je to na krabicke:
minerál ZINOK -zvýšenie imunity 30 tabliet..12 mg .... su to tabletky ako sa to ma konzumovat??....je tam napisane 1 tabletka 1x denne .... stačí to??????? poradte:...je to taka oranžová krabička a tam tabletky ako napr. paralen alebo daco take....piiste
Co sa tyka zinku na acne , definitivne pomaha, preto sa vyrabaju aj ucinne zmesi, napr Zinc for acne,(Najdes aj v mojich obchodoch) kde je nielen 25 mg zinku na tabletku vo forme dobre absorbovatelneho glukonatu, ale aj velke davky vitaminu A(retynil palmitat) B-6, C a E. Odporuca sa brat dva denne.
Skus kokosovy olej a tekuty vitamin E na plet kazdy vecer.
Hlavne kokosovy olej je vyborna vyziva podkozneho tkaniva a s vyzivou sa zrychluje podkozne hojenie(regeneracia)
Pripadne skus aj cukrovo kokosove zmesy, cukor tiez prestupuje cez kozu a vyzivuje, takze zrychli regeneraciu. Castejsie som tu spominal zmes cukru a kokosoveho oleja na rychle hojenie ran, zlikvidovanie podkoznych zapalov a hnisania, najma s pridavkom niekolko kvapiek GSE.
Zinok urcite pomaha, treba ho vsak uzivat dlhodobo, minimalne 3 mesiace aby si videl vysledok a radsej kvalitne pripravky s vyssim obsahom (15 mg) zinku. Su aj pripravky kde je 5 mg, to podla mna vobec nestaci. Selen je tiez super, sice nie priamo na akne ale v kombinacii so zinkom nezaskodi.