naozaj pomaha zinok na plet....uz neviem co s tým mam robit vsetko som skusil...akne pomizlo len kde tu daka vyrážka....ale flaky mi ostali...som počul že dobrý je nato zinok.....tak je to pravda...pííšte prosím...a aký zinok??
Pomáha zinok na pleť?
Jaja,zalezi na tom kolko to pouzivas,zozaciatku sa musia dostat tie bakterie,hnis.....prec z pokozky...
Mozno prienikom kokosoveho oleja sa ti rozpustaju podkozne ulozene tvrde skodlive tuky, ktore sa telo snazi promptne vyhodit. Zda sa to ako proces detoxifikacie=odmorovania. Po case by to malo prestat ked sa vylucia vsetky skodlive von cez kozu.
Drobne biele tukove "bublinky" mam casto po jedeni vyrobkov s oxidovanymi tukmi(stare syry, plesnive syry).
Mne sa to na stastie vyhodi hned von a nezabuduje do podkozneho tukoveho vaziva.
RNG,
po natierani pleti kokosovym olejom sa mi zda, ze mam este viac malych podkoznych vyrazok, ktore sa daju lahko vytlacit. Moze to byt z toho oleja?
ceny a reklama patri do reklamnej sekcie Google(na pravo a na spodu). Aj moje obchody tam maju reklamy pod Doplnky vyzivy (RNG), klikni na ne a uvidis. Pripadne sa pytaj predavaciek aj na to, co tam neuvidis, ochotne(dufam!) odpovedia.
Kolko stoji tekuty vitamin E a kde sa da dostat???dakujem.
Vitamin E je sucastou rastlinnych olejov.Ale na klinicky ucinne davky by si ich musel pit privela.
Preto doplnky su jedine riesenie.
Tekuty vitamin E sa da aplikovat priamo na kozu.
To je podstatne silnejsie na flaky, nez ho brat ustne.
A je to ovela silnejsie, nez kremy s obsahom vitaminu E, ktore maju aj tak iste v sebe plno chemie.
tak ake ovocie alebo zelenina obsahuje vitamin E na hojenie tých flakov po akné??? prosím surnee... :( pistee :)
aj ja mám flaky po akné...tak ked nato treba VITAMIN E tak aka zelenina ho najviac obsahuje???...