Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomáha zinok na pleť?

sade8

citala som ze je lepsi chelat zinku, ale maju iba 15 mg, vyssi som nenasla, moze byt aj ten, ma s tym niekto nejake skusenosti?

kristie

Nevedel by niekto odporucit nejaku konkretnu znacku toho zinku a cca cenu...nieco co fakt uzivate a mate s tym dobre skusenosti...dakujem :)

RNG

Mozno prienikom kokosoveho oleja sa ti rozpustaju podkozne ulozene tvrde skodlive tuky, ktore sa telo snazi promptne vyhodit. Zda sa to ako proces detoxifikacie=odmorovania. Po case by to malo prestat ked sa vylucia vsetky skodlive von cez kozu.
Drobne biele tukove "bublinky" mam casto po jedeni vyrobkov s oxidovanymi tukmi(stare syry, plesnive syry).
Mne sa to na stastie vyhodi hned von a nezabuduje do podkozneho tukoveho vaziva.

jaja

RNG,
po natierani pleti kokosovym olejom sa mi zda, ze mam este viac malych podkoznych vyrazok, ktore sa daju lahko vytlacit. Moze to byt z toho oleja?

RNG

ceny a reklama patri do reklamnej sekcie Google(na pravo a na spodu). Aj moje obchody tam maju reklamy pod Doplnky vyzivy (RNG), klikni na ne a uvidis. Pripadne sa pytaj predavaciek aj na to, co tam neuvidis, ochotne(dufam!) odpovedia.

RNG

Vitamin E je sucastou rastlinnych olejov.Ale na klinicky ucinne davky by si ich musel pit privela.
Preto doplnky su jedine riesenie.

Tekuty vitamin E sa da aplikovat priamo na kozu.
To je podstatne silnejsie na flaky, nez ho brat ustne.
A je to ovela silnejsie, nez kremy s obsahom vitaminu E, ktore maju aj tak iste v sebe plno chemie.

juninho:)

tak ake ovocie alebo zelenina obsahuje vitamin E na hojenie tých flakov po akné??? prosím surnee... :( pistee :)