Tvaroh,mlieko a osteoporoza

cajka

Rng odpoued:ja spirulinu uzivam 6mesiacov,kopu zeleniny,maso ziadne.tofu,2 acidka.kakao,tvaroh s klickami.beriem protelos.co je liek na osteoporozu.mam len 31ale hormonalne jak po menopauze.bolesti mam neznesitelne.uzivam tralgit a aj sa snazim cvicit,natierat gelmi.co je yam?dakujem za skoru odpoved.napis na mail.ivan.kompanik@orangemail.sk

mira

Neberiem ti tvoju vieru a ty mi neber moje vedomosti a moju prax. Keby si poznal skutočnú podstatu svojej choroby, dávno by si bol vyliečený.
A v noci by si spal, lebo len tak môže telo regenerovať svoje sily a uzdravovať sa.
Svojich pacientov nestratíš, lebo ľudia hľadajú pohodlnú cestu a sú oklamaní reklamou a tvrdením doktorov, že ich choroba je nevyliečiteľná a naveky.
A oklamaní že prirodzene to nejde.

RNG

Vies co mira, dohodnime sa. Ja ti neberiem tvoju vieru,
neber mi moje vedomosti nazbierane pracne od svetovych kapacit, lekarov zaoberajucimi sa vyzivou a alternativou.
Ja viem uplne presne,ze diabetes 2 je neschopnost buniek otvorit sa na inzulinovy signal , lebo maju v stenach zabudovane neprirodzene stvrdnute lipidy=hydrogenizovane rastlinne oleje a masla.
A aj viem, ako sa z toho dostat, lebo moje hladiny cukru za poslednych 6 rokov pomocou doplnkov sa mi podarilo stiahnut skoro do normalu. Bez pouzitia inzulinu.
Takze som si nazbierane vedomosti mohol na sebe uspesne pouzit. A nemyslim si, ze som jediny na svete, ktory ma tento problem a ktory sa z neho podobne moze dostat. Preto sem do fora prispievam na ukor casto spanku a mnohokrat mojich roznych pracovnych povinnosti.
Tak,ako napr teraz, o pol stvrtej rano tu miesto spanku.
Nemyslim si ze ziadam privela, ked apelujem na trochu tolerancie a nie pouzivanie osobnych utokov.
Idem spat, a myslim, ze na par dni si dam pauzu a pockam, az ti, ktori sa zaujimaju o moju mienku a vedomosti si sami budu o ne ziadat.

RNG

Okrem ineho som skusal za svojho zivota aj vitarianstvo a mne to nerobilo dobre. Mal som primalo energie na moje enormne zatazenie.
A dnes neprichadza do uvahy pre mna jest vela sacharidov, nech su v akejkolvek fantastickej prirodnej forme, lebo mi to prilis zdvihne cukor v krvi. Aj to som si mohol sam na sebe desiatky krat vyskusat jedenim drvenych surovych zrn a semien a meranim si cukru v krvi.

mira

Mam 48 rokov a chora som bola v mladosti. Maš cukrovku vinou nie olejov, ale že nedokažeš pochopiť jej príčiny a udržiavaš si ju hromadením chýb v stravovaní.
Stretám sa s vyhrážkami - veď ty uvidíš, budeš chorá. Všetky sú od ľudí ktorí sú sami chorí!!!!!!!!! Svojou vinou.
Ja som stále zdravšia, lebo som pochopila energetické príčiny chorôb.
Učiteľka, ktorá ma to naučila má 80 a pokojne si dá nohu za hlavu, urobí šnúru, lyžuje a je stále vitálna a aktívna.

RNG

Ja som bol do 55 zdravy, a keby som nebol pocuval na lekarov a nejedol "zdrave rastlinne oleje bez cholesterolu" tak by som bol zdravy aj teraz. Som zvedavy, v akej forme v mojom veku budes ty. Mladym sa lahko chvali so zdravim!

mira

Ak sú vegetariáni zosušení, je to z konzumácie pečených a sušených jedál, najmä slaného chleba.
Ďalšie problémy mávajú keď jedia moc sladkého a džusov a preháňajú ovocie. Kritizuješ to, čo si nevyskúšal a sám si chorý.......

RNG

Ok mira nemam casu na polemiky, ved ty dospies k tomu ze budes potrebovat aj maso aj ryby aj vajcia a mozno aj rozne ine potravinove koncentraty a vytazky. jednostanna potrava to telo nakoniec vycerpa.
Pozmam tu hromadu vegetarianov z presvedcenia a v mojom veku to zacina na nich byt velmi vidno.Postupne sa zosusuju.
Uznam, ze doteraz mali menej problemov ako vacsina, ale do nekonecna sa telo neda pripravovat o niektore veci, co sme historicky vzdy mali, hoci aj v malych kvantitach, mozno ovela mensich, nez je dnesna spotreba.

mira

Okrem zrn som menovala i ďalšie, ale to teba nezaujíma.
Menuj, čo presne v prirodzenej strave chýba.
Podľa tvojej teorie ja som už vyše 10 rokov mrtva !!!!!!!, lebo nemam všetky zložky z tvojich preparatov.
Naopak, som zdravšia a vitálnejšia ako kedykoľvek predtým !!!!!!!!!!!!
Prirodzená strava sa dá, len treba chcieť. Je u nás veľa bioproducentov, ktorých týmto chválim a podporujem. Sama si pestujem na políčku biozeleninu bez hnojív a chémie.
Ale nejde len o chémiu, ale hlavne o energiu.
To ale málokto chápe.
V starovekej Číne by doktor alebo radca, ktorý sám nie je 100 % zdravý, ale trpí na civilizačnú chorobu prišiel o klientov a o plat. Dnes radí aj ten, kto si navie vyriešiť svoje zdravie.

RNG

Keby obilne zrna obsahovali vsetko v spravnych pomeroch, nemuseli by sme nic ine jest.
To vsak nie je pravda.My potrebujeme velmi rozmanitu stravu,
v kazdej zlozke stravy su ine latky a len v tej pestrosti a rozmanitosti je ta celkova spotreba a rovnovaha kryta.
A ako som zdoraznil mnohokrat, my sme vsezravze a niektore latky si nevieme vytvorit a nenachadzaju sa v rastlinach.
......
V nasich kostiach je napr pomer vapnika hu horciku zhruba 2 ku jednej. Ked konzumujeme prebytocny vapnik proti nedostatku horcika, tak sa to neulozi do kosti ale za par dni pri najlepsom(mozno len za par hodin, lebo telo nie je skladiste ne niektore latky)sa prebytok vyhodi von ako nepotrebny.
Preto po dlhsom vyskume(lekari, mikrobiologovia, ...) sa nasli optimalnejsie zmesy a vazby mineralov, ktorymi sa napriklad klinicky ucinne odstranuje osteoporoza.
Ja to mam osobne oskusane na niekolko ludoch ze to pracuje, vcitane mojho otca, ktoreho som dostal z osteoporosis senilis 2 na normalnu hustotu kosti za necele 3 roky suplementacie, a to bol cez 80 rokov stary.
Suplementacia pracuje, mira a su statisice pripadov na dokaz.
Nemam nic proti prirodzenej strave, keby naozaj bola prirodzena.
Dnes ziadna plodina polnohospodarsky pestovana prakticky nie je prirodzena.
Vsetky plodiny su vysledkom ludskeho slachtenia a kriteria slachtenia neboli biologicke hodnoty, ale vynos, farba, chut a najnovsie trvanlivost v obchode.
Takze ten obraz "prirodzenej stravy" vyzera z tohoto pohladu znacne skresleny.
Vacsina rastlin bola "vyslachtena" od neprijemnej kyslosti(obsah vitaminu C a roznych palivych enzymov)vyslachtena od tvrdosti, aby sa dala lahsie jest(cim sme boli pripraveny o znacnu cast vlaknin)od roznych "pachuti", ktore maju rozne ucinne latky atd.
To mam vsetko dnes chyba aj v tej najzdravsiej vitarianskej "prirodzenej" potrave.
Dnes je absolutny vyraz "prirodzeny" nenexistujuci, su len menej prirodne a viac prirodne.
Absolutne neprirodzene plati len na chemicke vyrobky, tie, ktore sa v prirode vobec nenachadzaju, tj patentovane.
Pri patente musis dokazat, za predtym nikde neboli a ty si ich prvy vytvoril.
To su tie pre nas potencialne najnebezpecnejsie, lebo nas organizmus sa s nicim podobnym nemohol stretnut a preto nema vyvinuty proces, ako ma s takymi novymi latkami narabat.