Vajecniky - bolest

Príspevok v téme: Vajecniky - bolest
bubuki

Ahoj, prosim o radu. 3 roky som brala antikoncepciu, pocas nej som nemala problemy s bolestou ani nepravidelnosti, ani chutou na sex, citila som sa velmi dobre. Pred 5 mesiacmi som antikoncepciu vysadila a odvtedy ma vzdy na 12.-15. den od zacatia menstruacie 'tupo' boli jeden z vajecnikov (kazdy mesiac iny). Trva to vzdy jeden-dva dni. Je to normalne?

slnecnica

Aj ja si myslim, ze ta tupa bolest je len ovulacia, ktora nastala po vysadeni HAK. Ja ked som brala HAK tak som nic take necitila a teraz ked neberiem tiez ma pobolieva v strede cyklu jedena alebo druhy vajecnik.

bubuki

Ahoj znova. Tak uz som bola u lekara, urobil mi preventivu prehliadku a nic zvlastne nezistil. Este cakame na vysledky cytologie (dufam o.k) ale bolest je vraj prirodzena a moze sa objavit v dnoch ovulacie. Tak baby, problem vyrieseny!

tish

suhlasim so susanah, moze to byt ovulacia, aj ja to niekedy citim. niekedy ma to boli viac a niekedy si to ani nevsimnem a raz je to pravy a raz lavy. ale ak sa ti to nepozdava tak navstiv gynekologa.

susanah

Bude to ovulacia, ktora sa znovu objavila po vysadeni HAK. A to , ze ta boli vzdy iny vajecnik to podla mna potvrdzuje, pretoze vajicko sa kazdy mesiac uvolnuje z ineho vajecnika.

sii

radsej chod na gyndu aj ked sa ti nechce. Mojej mame vybrali tiez asi pred 3 mesiacmi maternicu a vajecniky jej nechali. Informovala som sa u znameho (gynekoleg) ake komplikacie moze mat so zostavajucimi vajecnikmi, povedal ziadne ale moze sa stat ze mozu byt napadnute po urcitom case (ona mala nezhubny nador, vybrali jej to z bezpecnostnych pricin, lenze vajecniky mozu neskor ochoriet na rakovinu) Ta sanca je velmi mala ale je. Chod na gyndu a spytaj sa lekara co to je radsej skor ako neskoro

lenkaa

Ahojte dievčatá,
máte niekto skúsemosti.
pred 4 mesiacmi mi zobrali maternicu a vaječník.
A teraz ma začal bolieť ten vaječník, ktorý mi zostal- trvá to asi 3 týždne, a strašne sa mi už zase nechce ísť na gyndu. Čo to môže byť ?

bubuki

Tami, diky za odpoved (ak to povie lekar aj mne, navrhnem mu, ci by aj chlapov nemohlo pobolievat pokazde ked maju svoje dni...)

tami

To same mam aj ja..Kazdy mesiac v polke cyklu ma boli raz jeden,raz druhy vajecnik.Taka tupa bolest co obcas trva aj dva dni..V ramci preventivky som bola na sonde, som cista ako panna :-)))Mate len silnejsiu ovulaciu..bude radi,aspon viete kedy ju mate!Ja som ;-))

adkag

Ano, ja som mavala anovulacne cykly a brala som lieky na stimulaciu ovulacie. to su hormony. a mala som aj zvyseny prolaktin,tak beriem lieky aj na znizenie prolaktinu.