Chlapi, viete byť aj verní???

Príspevok v téme: Chlapi, viete byť aj verní???
monča

Všade naokolo počúvam o nevere až ma to deprimuje... Nehovorím že ženy nie sú neverné, samozrejme tiež, ale keďže som baba, zaujímalo by ma práve aký je postoj mužov k nevere a dôvody prečo ste neverní... Sú medzi vami aj takí ktorí by babu nepodviedli, alebo takí už dávno vymreli???

ing.hetes

moisha mas pravdu, ved ked niesi prenho c.1 tak kto potom? Jeho zena? Ved on od nej utekal prec za tebou! to ona sa moze lutovat a nie ty. tvoj postoj k tomu vztahu obdivujem. vela stastia v zivote ti prajem a mozes byt hrda ze si takato. ze nie si milenka typu ziarliva, panovacna a sobecka ako MANZELKY!! /priatelky/

sedmikraska

moisha, velmi komicke, ze si milenka dokonca mysli, ze je u chlapa cislo jedna :) kto je tu teda naivny jeho zena alebo ty? :)

[zruseny17]

mila moisha,bud taka laskava a tituly si nechaj pre tu co vidis v zrkadle,ok?Si ta druha a budes,lebo aj on ta moze odkopnut a najst si este krajsiu,nie si jedina co roztahuje nohy...vobec nevies o com je laska,preto si mi akurat na smiech.Vies co je najkrajsie na zivote?mat sa o koho opriet,rano sa zobudzat a vecer zaspavat s milovanou osobou...vidiet manzelov pohlad ked pozera na syna...to ty nikdy nepochopis...zi si ten svoj zivot,ak ti to tak vyhovuje,su chlapi ktori hladaju take ako ty.Ale ver ze su aj taki,ktori este su verni,maju nejake priority a o zeny ako ty by nikdy ani bicykel neopreli...

moisha

nikushka moja zlata ty si ale riadna koza! Ved aka druha? Ja som predsa na prvom mieste, ved mne dal prednost pred jeho rodinou. To ja som ta ktora moze vsetko ukoncit bez dalsich otazok. A ja som aj ta kt.by mu mohla urobit zo zivota peklo! ale nechcem zatial.. Ja mam byt ta druha? Tak to vobec necitim. To mne kupuje darceky, ja vyberam hotely. Podla jeho slov som 100x sexi a krajsia ako ta co ju ma doma. Takze ja mam byt ukratena? a o co preboha? O domace povinnosti alebo stopkanie jeho ponoziek,kt.robis? mne takyto vztah vyhovuje,som prenho utek z tej domacej nudy. vie co moze stratit,ale riskuje. riskuje koli mne a ja si to uzivam. Vies ako sa nasmejeme,ked to robime v aute alebo na hotely a vtom mu vola jeho zena /priatelka/? :)) a tie je vecne vyhovorky, kde je alebo ze je uz na ceste domov su fakt na smiech. ale vy to zhltnete aj s navijakom. Ved ten vas to urcite nerobi!!!! :)

[zruseny17]

no,tak ten moj ma urcite nepodvadza,lebo do prace ide bicyklom,ma to 5 minut...peniaze dava vsetky mne,takze neviem z coho by platil vsetky tie darceky a hotely...leda ze by si ich platila ta dotycna stetka...a ja mu nevolam,nemusim,vzdy viem kde je:-)
ak sa raz vydas,tak budes stale rozmyslat a pochybovat o manzelovi,lebo vies ze su take zeny ako ty...si vazne uboha.

moisha

nikushka mne to nevadi,mne taky styl vyhovuje. Ja sm predsa ta kt.to moze vzdy ukoncit a nemusi nic vysvetlovat. a ja som aj ta kt.mu moze urobit zo zivota peklo,keby som chcela. Ja hram ulohu tej lepsej, sexualnejsie zalozenej a urcite krajsej ako je ta co ma doma! ja nechcem jeho zivot mne staci jeho spolocnost a telo. ja som ta ktorej kupuje darceky a ja si vyberam hotely kde pojdeme. takyto zivot je fajn. ked sa mi muz zunuje tak snim prestanem a hotovo. neviete si ani predstavit ake je zabavne ked spolu lezinme v posteli a v tom mu vola manzelka /priatelka/ :) a on jej vzdy narozprava nejaku blbos a potom sa na tom obaja smejeme. alebo ked to robime v aute a ona mu vola. Tak jej jednoducho povie,ze je uz na ceste domov :)) vidis moja,ani nevies kde a ako ta ten tvoj podvadza!!!

[zruseny17]

nuz mila moisha,ak ti nevadi ze k tebe chodi len pre to jedno a vzdy sa nakoniec zdvihne a vrati sa k zene,tak prosim...ale vzdy si len TA DRUHA...robis niekomu s prepacenim za vyraz stetku,on ta len vyuziva jak handru...a zenusku nikdy neopusti.Je mi ta uprimne luto.

moisha

Aj ja mam mileho od Trnavy, z takej dedinky! A tiez je zenac a ma syna. ale mne to nevadi pretoze povedal ze ho to doma nudi a ten stereotyp. ze mu zena neda dychat,stale je pri nom. aspon ze si najdeme chvilku pre seba. ja som z trnavy takze to nrmame daleko. ale o tomto som nechcela pisat. chcela som len povedat ze milenka nie je vzdy ta ZLA!!! my sme predsa vasich priatelov a manzelov neprosili aby snami skocili do postele sakra! Je snami preto ze to on chce,nie preto ze si vy myslite aky uzastny skvost mate doma!!!

Najčítanejšie články