Všade naokolo počúvam o nevere až ma to deprimuje... Nehovorím že ženy nie sú neverné, samozrejme tiež, ale keďže som baba, zaujímalo by ma práve aký je postoj mužov k nevere a dôvody prečo ste neverní... Sú medzi vami aj takí ktorí by babu nepodviedli, alebo takí už dávno vymreli???
Chlapi, viete byť aj verní???
cfxz
moishe: je mi ta len luto ty chudera, vsetko sa ti vrati aj s urokom.Myslis si,ze ked raz chlap podvedie tak to neurobi znovu??to je len varovanie,aby si sa konecne zobudila z tvojho naivneho sna..obdivujem jeho manzelku,bodaj by sa dozvedela o tom vasmu vztahu a vykopne vas obidvoch zo zivota a neboj sa,nikdy nebude mat vycitky,bo ona nic zle nezacala,jediny kto sa skor preberie ako ty bude tvoj milenec a odhodi ta jak vyfajcenu bezcennu cigaretu,ktoru si zasluzi len ten najubohejsi zobrak,s rovnakou minulostou akou si mala ty
uz len takemu chlapovi by som verila ze som pre neho cislo jedna...
ooOOOOoooOOO moj boze.... tak to mam dost.. Ked uz nekomu nevadi ze niekto vytiahne ud z jednej posvy a za hodinu pichne do druhej... tak to je proste ... :D :)) neviem ani popisat no... idem grcat
to je pekne
o com sa tu ludia prosim vas dohadujete, ved kazdy vieme, ze su aj neverni muzi aj neverne zeny a tak isto su aj verni muzi a verne zeny, nemate to jedno, dohadovat sa o tom?
ing.hetes hej a preto, ze je prva tak spi doma s manzelkou :D:D a travi s nou cas:D boze dvaja dementi sa stretli :D:D a ty ju obdivujes?? no bravó ... juuuj je mi to strasne smiesne
ing. netes urcite nie je v realnom zivote ing. :)
moisha =kruva