Všade naokolo počúvam o nevere až ma to deprimuje... Nehovorím že ženy nie sú neverné, samozrejme tiež, ale keďže som baba, zaujímalo by ma práve aký je postoj mužov k nevere a dôvody prečo ste neverní... Sú medzi vami aj takí ktorí by babu nepodviedli, alebo takí už dávno vymreli???
Chlapi, viete byť aj verní???
nikushka mozem vediet odkial si???
ja som zvedava ake to bude, ked budu aj deticky, ale myslim, ze len este lepsie. Zatial mame pol rocneho kocurika, na ktorom si to tak trosku skusame :)
sarin a sedmikraska,pridavam sa k vam,som uz takmer dva roky vydata,s manzelom sme 24 hodin denne spolu a je pravda ze sa lubime coraz viac a nemozme bez seba byt.A spaja nas aj nas maly syncek:-)Viem ze manzel nas zboznuje a nikdy by nas nepodviedol.Mame urcite hodnoty,boli sme tak vychovani.Jeho aj moji rodicia su spolu uz 40 rokov a stale im to klape.A my tuzime po tom istom...Drzim vam palce,nedajte sa odradit inymi prispievatelmi,nie su vsetci rovnaki.Nastastie:-)))
aj mna byvaly podviedol po mesiaci - nebolelo iba mi ho bolo luto... Nikdy nemal dlhy vztah.. Ale tento clovek je nieco uplne ine :)
no mna byvaly podviedol, sice sa k tomu nikdy nepriznal, dokonca aj po rozchode stale tvrdil, ze mi bol verny. A mojmu terajsiemu aj tak verim, lebo prave po tej spatnej skusenosti si mozem porovnat ich spravanie. Sarin som rada, ze aspon ty mas podobny nazor ako ja, uz si niekedy myslim, ze som na spatnej planete
ja ti neviem ale kazdy mesiac objavime nejaku novotu ktora nas zacne spolu bavit... Proste.. Spolu nieco vyrabame, spolu opravime auto, spolu upraceme dom, spolu uvarime,... spolu ideme na prechadzku.. A mam pocit ze cim dlhsie sme spolu tym sa viac lubime
neviem sedmikraska asi to neriesme.. mame svoje pekne vztahy... Niektore zeny po sklamaniach uz nikdy neuveria :(
A tiez ako pise Sarin, nie som jasnovidec aby som videla dopredu co sa stane, ale viem, ze doteraz ma nepodviedol a viem to preto, ze sme spolu 24 hodin denne a nelezeme si na nervy
honey preco? Teba snad niekto podvadza?
jj nema este 30 ale ked bude starsi zas budu deti,.. Neviem nemam pri nom obavy... netvrdim ze mi bude verny do smrti,... to napisem az budem umierat ci bol alebo nie... ale zatial je to tak, ze nemam najmensie podozrenie, ale zas moji rodicia maju cez 60 a tiez sa nepodviedli :) a jeho rodicia maju tiez okolo 55 a tiez sa nepodviedli...