Chlapi, viete byť aj verní???

Príspevok v téme: Chlapi, viete byť aj verní???
monča

Všade naokolo počúvam o nevere až ma to deprimuje... Nehovorím že ženy nie sú neverné, samozrejme tiež, ale keďže som baba, zaujímalo by ma práve aký je postoj mužov k nevere a dôvody prečo ste neverní... Sú medzi vami aj takí ktorí by babu nepodviedli, alebo takí už dávno vymreli???

wiwi

sarin a nie je to tym, ze je velmi mladucki? Vies, starsi muzi sa krotia tazko, mladsi zajackovia sa este daju:))Myslim, ze sa neda porovnavat vztah 40tnika a 30tnika alebo menej...

caku

Poviem ti to narovinu..ja by som v zivote nepodviedol...a nehovorim to len tak do vetra....ked som chodil s byvalou tak ma jedna holka chcela zbalit..ale hned ako sa o nieco pokusila tak som jej povedal ze nie lebo ja niekoho mam a ja nie som clovek ktory podvadza....mam svoju dostojnost a ked ju lubim tak je pre mna ona ta jedina.....moze ma vtedy chciet aj milion zien ale mne to bude jedno.....

sedmikraska

ewicka, svojim pesimizmom ma nepopudis ani len k tomu aby som zacala trosku pochybovat a prajem aj tebe aby si si nasla spravneho priatela, ak samozrejme povazujes za spravne nepodvadzat

sarin

tak evicka sme manzela, a nemusim verit ze nepodviedol,... nikdy nemeska domov v praci nehrozi na jeho pozicii a vsade chodime spolu :) ...

ewicka

sarin a sedmikraska je mi vas luto ze tak niekomu verite. Myslis ze 7.rokov ho stale bavis? pochybujem ale radsej ver a nos ruzove okuliare skor ako zistis opak.

sedmikraska

sarin tak vela stastia este 70 rokov :) my sme spolu vyse dvoch rokov a nepodviedol apodla jeho slov nema ani na plane :) velmi sa lubime

fgf

ja sa povazujem za slusneho a poctiveho chalana, ktory nema k nevere ziadne sklony, ale...este som nemal ziaden vztah, a ked niejake dievca uz najdem, tak neviem ci sa mi bude pacit predstava, ze to uz nikdy s nijakou inou neskusim..

Najčítanejšie články