Po 2.rokoch neviem ako dalej!

Príspevok v téme: Po 2.rokoch neviem ako dalej!
coach

S priatelkou spolu zijeme uz vyse dvoch rokov v jednej domacnosti. Uz sme si na seba zvykli,zaradili sme sa medzi spoocne zaujmy, kamaratov. aj nase rodiny ma poznaju. Len v posteli to uz vobec nie je to ako predtym. Spim s nou len z povinnosti. Prejde okolo mna v spodnom pradle a mna to vobec nevzrusi. Skusali sme v posteli hocico. Ale teraz aj ked ona chce, ja nie. Stale musim mysliet na vsetky tie ostatne zeny a ja mam zostat stale az do smrti s tou istou? S kamosmi sme sa o tom bavili a skoro kazdy ma nejaku bokovku. Aj mladozenaci, aj starozenaci, aj zadany. Rozmyslal som a podla mna to asi spravim tiez, len chcem vediet vas nazor baby. Stereotyp ma ubija, ona sa pritom snazi ale iskra zhasla. Sex je len vtedy ked musim a pritom si prwedstavujem inu zenu. Chalani hovoria ze je to normalne, ze skoro kazdy to tak robi. Ze sa hraju s predstavami. Vraj niekedy si predstavuju byvalu, inokedy kamosku svojej priatelky, niekedy kolegynu z prace. Je lepsie si najst macicku a zahnat vsetku nudu vo vztahu?

dd

vies co, coach, vedela som, ze si taky prasak a podvedies svoju priatelku..toto forum si potreboval len ako "odobrenie" tej podlosti, ktoru robis..a ked ti ju neschvalili baby, tak si dal na radu takych istych chudakov a zbabelcov ako si ty..uz teraz lutujem tvoju priatelku..bodaj by na to cim skor dosla, aby si jej neznicil cely zivot!mal by si sa hanbit az pod ciernu zem!

klaudia:))

gina30 TAK TO BY PATRILO A PORIADNE ved chúďa jeho priateľka ved ona má možnosť si nájsť niekoho iného a ten by jej mohol určite obetovať lásku. coach búfam fakt že žabka ti poriadne zavarí!!!

klaudia:))

coach len aby sa tá tvoja žabka nezaľúbila a neporozprávala sa ona s tvojou priateľkou davaj si dosť dobrý pozor nadržanec. Lebo mladučké si často pripustia k telu takýchto ako si ty a potom robia krásne veci pre pomstu alebo si myslia,že ked sa rozbijú vzťah tak ostane chalan s nimi.
čo povedali ste si len tak nezáväzne pre ňu to nebude stále nezáväzne a aby ťa neprekvapila !!!
Nadržanec dúfam,že ti to praskne a budeš ľutovať

jaja

coach- nevyliečiteľný casanova, ale aj tak ľutujem terajšiu priateľku ... také typy mužov ako si ty neuznávam...

coach

Nezlakol som sa len som riesil ten svoj problemik. zoznamil som sa s miluckou mladou zabkou a aj ked vie ze som zadany,zatial to funguje. uvidime co dalej ale paci sa mi byt "neverny". pa