S priatelkou spolu zijeme uz vyse dvoch rokov v jednej domacnosti. Uz sme si na seba zvykli,zaradili sme sa medzi spoocne zaujmy, kamaratov. aj nase rodiny ma poznaju. Len v posteli to uz vobec nie je to ako predtym. Spim s nou len z povinnosti. Prejde okolo mna v spodnom pradle a mna to vobec nevzrusi. Skusali sme v posteli hocico. Ale teraz aj ked ona chce, ja nie. Stale musim mysliet na vsetky tie ostatne zeny a ja mam zostat stale az do smrti s tou istou? S kamosmi sme sa o tom bavili a skoro kazdy ma nejaku bokovku. Aj mladozenaci, aj starozenaci, aj zadany. Rozmyslal som a podla mna to asi spravim tiez, len chcem vediet vas nazor baby. Stereotyp ma ubija, ona sa pritom snazi ale iskra zhasla. Sex je len vtedy ked musim a pritom si prwedstavujem inu zenu. Chalani hovoria ze je to normalne, ze skoro kazdy to tak robi. Ze sa hraju s predstavami. Vraj niekedy si predstavuju byvalu, inokedy kamosku svojej priatelky, niekedy kolegynu z prace. Je lepsie si najst macicku a zahnat vsetku nudu vo vztahu?
Po 2.rokoch neviem ako dalej!
vies co, coach, vedela som, ze si taky prasak a podvedies svoju priatelku..toto forum si potreboval len ako "odobrenie" tej podlosti, ktoru robis..a ked ti ju neschvalili baby, tak si dal na radu takych istych chudakov a zbabelcov ako si ty..uz teraz lutujem tvoju priatelku..bodaj by na to cim skor dosla, aby si jej neznicil cely zivot!mal by si sa hanbit az pod ciernu zem!
chcela som napisat chce!
No v nicom, len si chce ten trpak zakomplexovany dokazovat jaky je on kanec a ze ho niekto este cgce!
by ma zaujimalo v com je lepsia v sexe tvola zabka od tvojej zeny
gina30 TAK TO BY PATRILO A PORIADNE ved chúďa jeho priateľka ved ona má možnosť si nájsť niekoho iného a ten by jej mohol určite obetovať lásku. coach búfam fakt že žabka ti poriadne zavarí!!!
Klaudia pravda pravduca, poznam take pripady, ale ved by mu to patrilôo, NEE?
coach len aby sa tá tvoja žabka nezaľúbila a neporozprávala sa ona s tvojou priateľkou davaj si dosť dobrý pozor nadržanec. Lebo mladučké si často pripustia k telu takýchto ako si ty a potom robia krásne veci pre pomstu alebo si myslia,že ked sa rozbijú vzťah tak ostane chalan s nimi.
čo povedali ste si len tak nezáväzne pre ňu to nebude stále nezáväzne a aby ťa neprekvapila !!!
Nadržanec dúfam,že ti to praskne a budeš ľutovať
...No dá sa na toto vôbec reagovať???:O
coach- nevyliečiteľný casanova, ale aj tak ľutujem terajšiu priateľku ... také typy mužov ako si ty neuznávam...
Nezlakol som sa len som riesil ten svoj problemik. zoznamil som sa s miluckou mladou zabkou a aj ked vie ze som zadany,zatial to funguje. uvidime co dalej ale paci sa mi byt "neverny". pa