znizena funkcia stitnej zlazy

Príspevok v téme: znizena funkcia stitnej zlazy
oja

Dobry den.Z vysetrenia z krvi mi doktorka oznamila ze mam asi problem so stitnou zlazou.Moje hondoty su FT4 13,22 a norma je 11,4 do 23,2,tak to je v poriadku ale TSH mi vyslo 5,793 a norma je 0,35 do 5,50. Tak vyzna sa v tom niekto? To TSH je zvysene,ale nechce sa mi hned utekat k endokrinologovi,ale ak budem musiet tak pojdem. Tak dik za rady

cubana

aha...a ako je to s tym organickym a anorganickym jodom???...teda ked aplikujem jod na brucho,tak tento jod je organicky alebo anorganicky??..dakujem

RNG

fortuna vita ti da 150 mikrogramov jodu, co je podla novsich znalosti primalo, ale lepsie ako nic.
Ja sa spolieham skor na jodovu tinkturu alebo kelp, kde mozem dostat ovela lacnejsie a pohodlne davky 2 az 6 miligramov denne, co odporucaju rozni lekari co sa zaoberali vyskumom jodu, mozes si to najst napr cez Google.sk zadanim rng jod. Tam je spomenute viacero lekarov, vyskumnikov a su tam linky aj na inych.

cubana

Ma niekto skusennosti s tymto pripravkom???..pozri link nizsie

Fortuna Vita-za studena lisovany tekvicovy olej...ak mate s nim skusennosti napiste prosim....dakujem

RNG

Na cysty potrebujes brat nielen jod, ale aj velmi silne enzymi, napr ekvivalent 4 az 8 gramov pankreatinu, v enterickom obale alebo aj ine silne enzymi, ako napr niekolko kapsul Digest Platinum od firmy NOW.
Enzymi na cistenie tela sa beru na prazdny zaludok, aby sa nevycerpala ich aktivita na jedlo, ale aby sa absorbovali do krvi a cistili po celom tele

cubana

RNG...ok,dakujem...dam vediet,ze ako sa moj stav vyvija a budem to tu stale sledovat..a hned rano zabehnem do lekarne pre ten jod,ktory si mi poslal v linku.Dufam,ze to pomoze,a aj na tie cysty na oblickach co mam...

RNG

Ked sa ti telo nasyti jodom, dost mozne, ze ti stitna zlaza bude pracovat normalne a nebudes potrebovat ziadne umele hormony ako thyroxin. Oni sice tvrdia, ze je to identicky hormon s tym, ktory produkuje stitna zaza, ale to nie je celkom pravda a stitna zlaza produkuje aj ine,
plus jod je potrebny na stovky inych funkcii v tele, hormonalne a enzymaticke , co zatial vieme.

cubana

dakujem pekne za typ na jodovu tinkturu,ktoru si mozem zakupit v DE.Hned zajtra pozriem v lekarni...
Chcem sa este opytat,ci vie niekto poradit,ci mozem brat L-Thyroxin spolu s pripravkom na vlasy,ktory sa vola Revalid...dakujem