Moj syn ma atopicky ekzem, zacalo to asi v druhom mesiaci tzv. detskou pubertou - male vyrazky na pokozke a seboroa v hlavicke. Jedno ustupilo druhe sa objavilo az to preslo do mokvaveho ekzemu na lickach, krku a za uskami.Obzvlast sa to zhorsilo po natreti s Excipialom, ktory obsahuje UREU.Mali sme rozne maste aj kortikoidne aj premastovacie a s odstupom casu a po vynalozeni znacneho financneho obnosu som prisla len na jedine....chce to cas!Mamicky, nedajte sa oblbnut roznymi reklamnymi a drahymi produktami, majte svoju hlavu!Preliecte, verte koznemu, je to beh na dlhu trat, hlavne pri tychto najmensich...nespia, placu, budia sa, skrabu, ulavte im liekmi, ale vsetko s rozvahou!Budeme mat rok a uz to ustupuje, verim tomu, ze to suvisi s imunitkou, mali sme aj malo zeleza...prejavy este su, ale uz to je ovela lepsie, len vydrzat!Zial, usli sa nam taketo deticky, ale to neznamena, ze je koniec...vsetkym mamam prajem pevne nervy, podporu rodiny.Este skusime liecitela Dedika, liecenie v Travnici, ale nikdy viac drahe produkty ako Colostrum, Aloe a pod.Dviha sa mi zaludok co vsetko dokazu ludia ponuknut malym detom a rodicom uz aj tak vystavenym z penazi a nervov.