Chcela by som si kupit nejake lieky na chudnutie. Je ich tak vela, ze si neviem vybrat. Vie mi niekto poradiť. Chcela by som vediet o tych, ktore aspon trochu pomahaju.
Ktoré lieky na chudnutie sú najlepšie?
ahoj ja som mala pred pár rokmi nadváhu 30 kíl a vtedy mi moja obvodáčka predpísala reductil 15. Dnes je už myslím stiahnutý s trhu no mne strašne pomohol a naučil ma normálne sa stravovať. Krásne som schudla ale čo je ešte doležitejšie váhu si držím a naučila som pri ňom stravovať sa správne... Ak máš veľkú nadváhu určite to treba riešiť s lekárom ja by som to sama určite nezvládla dať dolu to čo som nabrala bez pomoci doktorky. Sice neviem čo predpisujú teraz ale určite by som to riešila tak. Samozrejme ked máš 5 kg nadváhu to dáš aj sama úpravou stravy obmedzením sladkého a nezdravého a neprejedaním sa po večeroch ale pokial si na tom tak ako som bola ja určite treba navštíviť doktora/ dietologa.
Gerjes ty vieš vôbec po Slovensky?
Och bože to je gramatika..
Tabletky na chudnutie su bordel, mytus a nefunguju ;) ludia začnite normalne zdravo jesť a hybať sa uvidite rozdiel ;)
Ahojte! Poprosím Vás o vyplnenie dotazníka ku svojej bakalárskej práci,týka sa psychologických aspektov porúch príjmu potravy u detí a adolescentov,je úplne anonymný ,budete mi veľmi nápomocní :) za odpovede vopred velmi pekne dakujem!
Prosím Vás čo keby ste zablokovali IP adresu používateľa Daslll. Je dosť blbé ako spamuje celé fórum.
Ďakujem :D
- lieky? - žiadne
nechápem prečo bol môj odkaz odstránení ???
Jedine naozaj ucinne lieky po ktorych sa ozaj schudne su reductil, meridia, alli ,lindaxa a teda vsetky na lekarsky predpis. Ak mate naozaj velku nadvahu 20-30 alebo viac kilogramov urcite by som to riesila cez lekarku/endokrinologicku .Na internete je neskutocne mnozstvo podvodnych stranok s predrazenymi tabletkami ktore vobec nezaberaju.
tabletky na chudnutie kupit -odkaz odstránený-
Niektorý to tu už fakt preháňajú:
-odkaz odstránený-
ja som mal toto