Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

DôLEžITé

usiko

no, zase netreba brat vazne to, co pise plus sedem dni alebo plus jeden den...pravda je, ze HAK nie je az taka neskodliva, ako mozno niekto tvrdi, ale zase aby zabijala? Blud, nezabija ona, ale ludska nevedomost a to, ze tbl. sa s niecim neznesie.....nie su urobene vysetrenia a podobne....aj ja som brala HAK 10 rokov a tvrdim ze uz nebudem nikdy ale nie preto. ze by som sa bala o svoj zivot, ale pre jej neziaduce ucinky, ktore mi nevyhovovali.....netreba zase strasit zeny, ze HAK zabija.....zabija asi tak ako auto, ktore ta zrazi, ak ty nepozries nalavo a napravo pri prechadzani cez cestu....to su pakovia v tych bulvarnych dennikoch.....este ze my normalni inteligentni lusia neverime vsetkemu, alebo nicomu z toho, co pisu, vsak?

flower

je to smutne, co sa stalo. obzvlast este ten fakt, ze vlani zomreli 4! Slovenky len preto, ze uzivali antikoncepciu. bola este mlada a nikto nevie aky mala dovod k zamlcaniu. mozno sa len hanbila a mozno nebrala za potrebne o tom informovat svojho lekara. vieme, ze to nebolo spravne rozhodnutie, ale preto by sme ju odcudzovat nemali. a aspon sa usvedcujeme v tom, ze je dolezite si najskor precitat pribalove letaky a ihned ako mame co i len najmensiu pochybnost o uzivani daneho lieku, treba ho vysadit.

[zruseny12]

no ja zase,ked som raz povedala,lekarovi o neziaducich ucinkoch ktore sposobuje liek,ze koli tomu ho brat nebudem,tak mi povedal,ze nemam brat vazne pribalove letaky,tak neviem potom coho sa ma drzat clovek...ktovie ako to aj v tomto pripade bolo...mala 17rokov,bola mlada a neskusena...

qiu

Ale tak je to jej nedbanlivosť..aj takto sa to môže skončiť keď si niekto neprečíta príbalový leták..a ešte k tomu zatajiť lekárovi že berie HAK je asi najväčšia kravina, akú som počula...Pochopila by som zatajiť pred rodičmi ale lekári????