DôLEžITé
no a máloktorý lekár-gyn poučí, ten to len predpíše a tým to hasne!
málo základných informácií majú... a niektoré majú dosť a ignorujú to...
ANO CHCU TO BABY,ALE TREBA AJ POUCIT ICH ABY VEDELI,CO ICH CAKA...HOCI ONI SI TO ESTE ANI NEUVEDOMUJU VSETKY NASLEDKY,SU VELMI MLADE NA TO ABY NIEKTORE VECI POCHOPILI,MALI BY SA TO UCIT V SKOLE...KED SA UCIA SEXUOL.ALEBO CO TO DNES MAJU...
oni presne nepovedali,ze co sa stane,len ze je to velmi nebezpecne fajcit ked sa berie HAK a spominali aj tu Mirku 17-nast rocnu...ktora zomrela...bolo to na MARKIZE...
jasne to chápem- biznis- a zdravie až na 2 mieste!!! je to na nás uvedomiť si ZE HAK JE SVINSTVO- SKODI...
lekari predpisuju, lebo to baby chcu a na druhej strane su zaviazani kedejakym farmaceutickym spolocnostiam za prezenty, zaplatene skolenia pri mory... a pod.
Tak preco nie? ovca je cela, vlk je syty
takže si to vôbec nebrala?? noo podla mna sa to berie na ľahkú váhu, mne lekár (bývalý) predpisoval bellaru, na taký štýl- táto sa dobre znáša, a tak som aj dopadla... ale hádam už dobre bude..
áno mariaa, aj mne to stačí... je veľa žien , kt. napr. fajčia pravidelne a berú hak... čo konkrétne vraveli??
A KED MI PREDPISOVAL LEKAR KED SOM BOLA MLADSIA A NEUROBIL MI ZIADNE KRVNE VYSETRENIE,A OD INYCH SOM POCULA,ZE SA TO MA,TAK SOM TO NECHCELA UZIVAT,LEBO SI MYSLIM,ZE BY SOM ZLE DOPADLA A VIDIM,ZE SOM DOBRE UROBILA...