DôLEžITé
mne lekar povedal,ze vitam.SK.B by nemali uskodit,lebo sa vylucuju hned mocom a clovek dnesnej dobe je v takom stresse,ze tie vitaminy musi doplnat,ja tiez beriem jednu tabletu denne a este su aj obsiahnute v tabl.ktore beriem podla krvnej skupiny.Tiez som bola v stresse a creva mi to poznacilo odkedy tieto vit.beriem tiez je mi velmi ok,a nemusim brat ziadne AD,SICE JA SOM ICH ANI NIKDY NEBRALA,ALE NEUROL.MI ICH PREDPISALA.Povedala som jej ze ich brat nebudem koli vedlajsim ucinkom pochopila to napisala to do spravy,ze sa bojim vedlajsich ucinkou a ked som jej ukazala altern.liecbu suhlasila s nou,takze nie kazdy lekar je proti takym veciam,je to individualne.A som rada,ze ti pomohli,kazdemu pomozu kto je v stresse...ja uz tomu verim...
beriem b-komplex- forte, tie sú skvelé, cítila som ako sa mi lahšie zvládala psychická nerovnováha (doslovne depresia a strach), ked som vyssadila hak... cítim sa ovela lepšie... dakujem ti, že si mi to vtedy poradila, lebo som bola fakt vo veľkom strese a bolo to ťažké ovládať+ skúšky k tomu...ako dlho sa to môže brať vkuse, ked beriem 1 tabl. denne??
ano,je to mozne,lebo ja ich tiez beriem,a som spokojna...a kazdemu o tom hovorim kto je v stresse,lebo mne velmi pomohli,ale zase je to len na kazdom ako sa rozhodne...a beries ich,lebo ja som zo zaciatku bola skepticka,ze ako mi mozu pomoct,ale teraz tomu verim...pisala som to aj na inych temach...
díky mariaa, mne je jedno čo mi píšu, ja píšem svoj názor- z osobnej skúsenosti, aj pre ich dobro, ale ked si niekto myslí , že mu hak sadne , budú mi písať, že prehánam, ale ja na to nemám dôvod...
spomínam si, že ty si mi poradila užívať b- vitamíny??
presne tak,lebo mlada je este vo vivine a starsia je uz zase poznacena inymi vecami a cievi sa stahuju v kazdom veku,kord teraz ked sme v neustalom stresse...chyba telu vela vitam. a miner.a este fajcenie...tak to je pre cievi hotova katastrofa,este do toho nejake diety ako zvyknu teraz niektore zeny drzat,je to velmi zlozite,ale malo by sa o tom pisat...a nie hned jedna druhu napadat...ze je nastvana atd.
aj tak by sa nemalo fajčit do toho, či je to pod či nad...
no neviem dnes to davali v TV na Markize bola tam nejaka zena a ja som pocula, ze prave pod 35 rokov,ale mohla som to prepocut kto to pocuval mohol by napisat.Bolo to v Telerane na Markize...
aj ja som tak čítala, že nad... ale podla mna tá 17r. ked mala vrodenú poruchu zrážanlivosti krvi, nechápem, ako jej mohol predpísať hak- podla mna to aj niektorí lekári podceňujú... aj tak sa nedokáže, že to bolo kôli hak, ona bude na vine...
a po 2 mesiacoch trápenia s tými nežiaducimi účinkami, no to by som bola masochistka, keby som to ešte brala ... a neviem či na to niekedy zabudnem!