Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemôžem ísť von!

jucika

nemyslim si, ze je v poriadku, ak niekto "kludne utecie"z domu. zobudte sa: je normalne, ze sa rodicia boja o svoje deti a na tychto strankach aj mozete vidiet, ze preco . ved mat 14 rokov je trosku malo - nemyslite si???? !!! v tom veku je clovek iba dietatom. ale samozrejme, ked potom nastane problem(napr. tehotenstvo, znasilnenie, opilost atd)tak potom zrazu budete utekat za rodicmi a ziadat ich o pomoc, zrazu z vas znova budu deti. Ved majte rozum - nemyslim si, ze rodicia by pre vas chceli zle.

severanka

majka666: najlepšie je nemeškať... získaš si tým dôveru rodičov a bude to bez problémov... ver mi, viem o čom hovorím...

majka666

Mam velmi velky problem moji rodicia ma nekcu pustat vonku lebo sa omn boja len v piatk a sobotu mozem bit do 20,00 a cez tzdebn do 19,00 nechapem iny mozu bit dlhsie a ja nie ci preto lebo moji rodicia prisli o 7 rocneho syna alebo co pomozte mi prosim vas co mam robit ze ked budem 5 alebo 10 minut meskat aby na mna nekricali

stale_mlada_mama

Ja mam 15-rocnu dceru ktoru pustam von do 22 a ona sa stazuje. Kludne skus utiect z domu a prespat cez vikend u kamosky, ale doma daj vediet, ze si v poriadku!!!! Myslim, ze to pomoze. Mne to spravil syn, ktory ma teraz 22 a konecne som pochopila, ze tak kratko nemoze byt vonku-nie je to normalne...mal 16 a mohol byt len do 19.

_mama_

ja ti to poviem z hladiska rodica. ak zacnes bojovat takymi zbranami ako: \"neprist na cas\", oni ti to nemozu tolerovat z vychovnych dovodov. ustupia ti raz a budu ti musiet ustupit aj nabuduce. ked mas takych prisnych rodicov, utekom z domu nic nevyriesis, len este vyraznejsiu kontrolu a absolutnu nedoveru v tvoju \"vyspelost\". ja by som nerobila to, co tvoji rodicia, i ked neviem, mam mladsie dieta... ale robit napriek ti podla mna nepomoze.

sedmikraska

aj podla mna by to bolo najlepsie cez tvoju sestru, ja mam tiez strsieho brata a mohla som byvat vnku tak ako aj on, takze ked on mal tyh 17, tak uz to bolo lepsie, ale aj tak som bola vonku menej nez ostatni. Musite si pomoct, ved ste sestry

maxi

nuz hej, ked si tvoja starsia sestra nevydobila tieto prava, mas to o to tazsie. nielenze musis bojovat za seba, ale este budes mat na tanieri to, ze tvoja sestra je starsia a nepotrebuje to. A nemozes poprosit sestru o pomoc? Vytiahni ju von, chodte spolu niekam, spolu vas pustia, nie? No a presvedc ju, nech ti s tym pomoze. Ved ste sestry a ona tiez bude urcite casom chciet chodit von. Najdi jej frajera :). Neviem, ako spolu vychadzate a tak, ale ona by ti mohla pomoct. Alebo jej kup k narodkam psa, budete ho spolu chodit vencit.

bobulla

no hana, mozno moj prispevok bude cudny..ale proste mas takych rodicov a nic s tym neurobis..bud to pretrpis a budes sa tesit ako sa RAZ odstahujes alebo to skus zmenit nejakym "drastickym"riesenim (tym myslim ze nap.buchnes dverami a pojdes aj tak-v zavislosti od toho ci by ta potom nedobili).Viem o com hovorim- mam takych istych rodicov-napamatam sa ako to bolo v 14tich ale ja som az do osemnastich mohla byt vonku iba do 19tej a nemohla som byt ani len pred vchodom a tiez som ich doveru nijako nenarusila.Proste mali taketo "moralne zasady".Zial ja som nikdy nemala odvahu na drasticke riesenie, lebo by ma boli stlkli..no a dnes mam 23 a nemozem povedat ze by som sa citila slobodne..Vychadzky mam uz sice casom neobmedzene ale keby som niekde chodila kazdy den alebo co aj pravidelne 4krat do tydzna uz by bol krik a narazky..no a ked chcem ist na chatu ci s chalanom na dovolenku su u nas dvojtyzdnove vresky a napokon idem a znasam zase vresky po prichode..Mozno keby som sa vzoprela v 17tich, bolo by to inak..ale takto..Tesim sa ked odtialto vypadnem..Ja nepijem..ale som si povedala ze v den ked odidem sa "ozerem"..

moniqa87

hana mne to co si napisala uplne pripada ako film "10 things I hate about you" pozri si ho... no neviem v tom pripade by som ti radila aj hodit rec so sestrou...