Sú aj malé prsia vzrušujúce?

čarorusalka

ja mám veľké prsia a doteraz som mala priateľov, ktorí boli dobre vybavení, takže si vobec nemyslím, že je to otázka sebavedomia u mužov, akú holku majú, skor si myslím, že je otázka psychiky a charakteru u mužov... ve´d niekomu sa zasa páčia blondínky, niekomu brunetky.. je to rozne! A takisto si myslím - ak dievča vie, ako sa správať v posteli, ak je mu sympatická a dá s ňou rozprávať, tak si myslím, že veľkosť nie je rozhodujúca. To máte to isté čo s penismi - muži majú komplexy s malým vybavevím, ale z osobnej skusenosti možem povedať - technika je doležitejšia než čokoľvek iné!

Dug

Chlapom zalezi aj na vonkajsku, nielen na vnutri ;) Kazdy ma vsak iny vkus, takze nemyslim ze budes mat problem najst kopu ludi ktori preferuju skor mensie prsia.

Josch

Je pravda ze ked sa stretnu dvaja chlapi tak si nebudu hovorit ze ako sa im pacia zeny s malimi prsiami ale na druhej strane su to len reci a keby si vydela do ich mysle tak by si vedela ze velke prsia oblubuju skôr muzi s malim sebavedomim a aj cez poprsie svojich priateliek len davaju svetu navedomie svoju "velkost" :o)

Josch

no mne osobne sa nikdy nepacili zeny s velkymi prsiamy a od priatelov viem ze s tym nie som sam bud si ista ze neexistuju take male prsia ktore sa niekomu nepacia urcite si ich nenechaj s potvorit nejakymi implantatmi ci ci len si najdi toho praveho a on nimi bude urcite nadceny :o)

hmmmm

mam dost velke prsia a radsej by som bola,keby mi chalani pozerali do oci,ako do vystrihu,...chcela by som mensie,..

Kuki

Ja mam rad tiez vacsie. Ale ma kamaratov, ktory vacsie prisa vobec nemusia. :) Takze je to podla mna rozmanite. Tak isto si myslim, ze to nakoniec nie je to najpodstatnejsie...