Ako velmi muzom zalezi na velkosti prs? Ked su mensie, dokazu tiez vzrusit?
-------------
Prsníkové implantáty, silikónové prsia, zväčšenie pŕs www.zdravie.sk
Sú aj malé prsia vzrušujúce?
ja mám veľké prsia a doteraz som mala priateľov, ktorí boli dobre vybavení, takže si vobec nemyslím, že je to otázka sebavedomia u mužov, akú holku majú, skor si myslím, že je otázka psychiky a charakteru u mužov... ve´d niekomu sa zasa páčia blondínky, niekomu brunetky.. je to rozne! A takisto si myslím - ak dievča vie, ako sa správať v posteli, ak je mu sympatická a dá s ňou rozprávať, tak si myslím, že veľkosť nie je rozhodujúca. To máte to isté čo s penismi - muži majú komplexy s malým vybavevím, ale z osobnej skusenosti možem povedať - technika je doležitejšia než čokoľvek iné!
Chlapom zalezi aj na vonkajsku, nielen na vnutri ;) Kazdy ma vsak iny vkus, takze nemyslim ze budes mat problem najst kopu ludi ktori preferuju skor mensie prsia.
spravny chalan ta bude mat rad aj s malymi prsiami.dolezite je vnutro cloveka.
Je pravda ze ked sa stretnu dvaja chlapi tak si nebudu hovorit ze ako sa im pacia zeny s malimi prsiami ale na druhej strane su to len reci a keby si vydela do ich mysle tak by si vedela ze velke prsia oblubuju skôr muzi s malim sebavedomim a aj cez poprsie svojich priateliek len davaju svetu navedomie svoju "velkost" :o)
no mne osobne sa nikdy nepacili zeny s velkymi prsiamy a od priatelov viem ze s tym nie som sam bud si ista ze neexistuju take male prsia ktore sa niekomu nepacia urcite si ich nenechaj s potvorit nejakymi implantatmi ci ci len si najdi toho praveho a on nimi bude urcite nadceny :o)
mam dost velke prsia a radsej by som bola,keby mi chalani pozerali do oci,ako do vystrihu,...chcela by som mensie,..
" ..... nakoniec nie je to najpodstatnejsie ..... " ----
.
suhlasim, ale velke POTEŠIA ! :-)
Ja mam rad tiez vacsie. Ale ma kamaratov, ktory vacsie prisa vobec nemusia. :) Takze je to podla mna rozmanite. Tak isto si myslim, ze to nakoniec nie je to najpodstatnejsie...
...muzov...
aj tak muzi najviac vzrusi nieco nizsie...