Sú aj malé prsia vzrušujúce?

muf:(

no ja viem z vlastnych skusenosti, ze ak sa chalan sutocne zalubi, tak prsia nie su pre neho vobec problem..no tak isto viem, ze baby to dost zere ked ich maju male..ja ich mam mozno az moc male, a dost ma to sere, ale tak co uz s tym narobim..mozem len dufat..jedine co ma tesi je ze este su aj chalani ktorym na tom az tak moc nezalezi a ktorym sa dokonca male prsia pacia...

jana m

Ja mám tiež malé prsia a neriešim to.Mám kamarátov ktorí neustále narážajú na moje"prednosti", ale len sa nadtým sama zasmejem.Mám prieteľa s ktorým som už vyše roka a viem žeby ma kvôli tomu nevymenil,rád sa popozerá ,veď to je prirodzené ,ale tomu nezabrániš ,tak ako keď my ženy sa obzrieme za pekným zadkom...Určite by som sa s tým netrápila a ak ťa chlap nechce kvôli malému poprsiu nestojí ti zato ,aby si sa mu vôbec pozdravila.No na druhej strane všetko je vecou vkusu a tak neodsudzujem nikoho kto má zálusk len na prsnaté baby.Žiadne implantáty ,určite nie.Každý je, aký je a ako ho Boh stvoril,načo sa pretvárať na "ideál " krásy o rok bude nový a ja viem ,že holky s malými prsiami sú a budú stále v kurze.

monik

co to tu ciiitam....ze chlapom zalezi aj na vnutornych vlastnostiach...mm dobre to znie...a kde to taki rastu??:)))

jatyon

... ved o to ide:
ak si mozem vybrat medzi dvomi "človekmi",
teda medzi holkami, ktore maju inak rovnake osobnostne kvality, ibaze jedna je prsnata a druha je menej prsnata, tak si vyberiem prsnatu....
:-)

pista

kaja, a ty mas teda tie mensie? ak sa ti este po tych odpovediach nevratilo sebavedomie, tak jeho chyba :) mam priatelku s podobnym "komplexom" a snazim sa jej to vyhovarat, lebo aj ked su to mensie prsia, pri milovani ziskaju velkost taku akurat, a to je pre mna postacujuce. nie zeby ma inokedy nezaujimali... ver tomu, ze je na svete dost chlapov napr. ako ja, ktori sa najprv divaju babe do oci a nie do vystrihu. Ja zijem s clovekom, nie s jeho prsiami :)

baba

mojmu kamarátovi sa páčia malé prsia, a mne tiež. ked som bola pribratejšia, mala som ich vačšie,a bola som z nich nesťastná.potom som schudla, a oni sa zmenšili a ja som s nimi spokojná. ani kvoli partnerovi by som nezmenila svoj názor.ak by si ma vyberal iba podla toho, tak nech ide kade ľahšie. takého nepotrebujem.
inak, mne sa znovu nepáči zarastená mužská hrud! vôbec sa mi nepáči! takze je to na vkuse

čarorusalka

a Joschovi - myslím, že aj fakt, že si muži vyberajú ženy s malými prsiami, o niečom svedčí, nielen opak... :-P