Ako velmi muzom zalezi na velkosti prs? Ked su mensie, dokazu tiez vzrusit?
-------------
Prsníkové implantáty, silikónové prsia, zväčšenie pŕs www.zdravie.sk
Sú aj malé prsia vzrušujúce?
ano su pekne aj male aj velke ak maju tvar aj preparovane pokial su primerane k postave
>>> Sú aj malé prsia vzrušujúce?
ANO
Dobra vila-ach:))
ty si ako lost:)) Tiez ho nerad citam,lebo pise romany :)))
a zabudla som dodat, ze tak ako baby, co maju male prsia a nemozu za to, tak aj tie, ktorym narastli na "vemena" za to nemozu, takze si odpustite ironicke poznamky.
Neviem, ja nezapadam ani do jedneho, ani do druheho, moje prsia su idealne, netreba sa bat, ze nie je co drzat, ale nejak sa ma dotklo, ze som vstupila za ucelom pozdvihnutia sebavedomia maloprsim a namiesto toho narazim na urazky pre velkoprse.
Mne to tu pride teraz ako osocovanie velkych prs, ked citam, co tu podaktori pisete :-O. Pomaly uz citim, akoby tie velke prsia boli diskriminovane a nie tie male.
Neviem presne, co myslite tymi malymi prsiamia a co tymi velkymi "vemenami". Kazdy ma iny vkus a isto ziadny chalan neda kopacky, alebo neodmietne babu iba kvoli jej prsiam - ci ma male, ci ma velke.
Ja by som sa tiez nepozrela chalanovi do gati, ze akeho ma penisa, ci sa mi paci a ci nie! Preboha :D
Iste je mat lepsie prsia, ako nemat prsia, nielen z hladiska estetickeho, ale aj z osobneho - sebavedomie. Ked ma niekto fakt male prsia, posobi to, akoby z tej zeny nieco chybalo, akoby nebola cela, ale to uz by fakt musela mat prsniky ako lentilky. Ak so sebou nie je spokojna, nech si lahne pod noz, ja to neodsudzujem, ale iste by preto nemala mat mindraky a citit sa menejcenna!!! Nepoznam cloveka, ktory by kvoli niecomu nemal komplex, alebo co by na sebe zmenil, takze tak.
ano male prsia su isto krajsie ako dajake riadne vemena
..male su ovela vzrusujucejsie, ako velke.... :)))
preparovanie hrudnika s tymi silikonovymi protezami je barbarstvo....
male su uzasne, uchvatne, okuzlujuce, carovne, vzrusujuce, proste super... :-)
Musim suhlasit s tens.
Vacsina muzov v tom problem nevidi, preto to urcite nieje dvovod na nejake komplexy.
Len ich pekne noste "ukazujte" svetu :) male su krasne.
vobec nejde o to ci ich vie nosit ale o to ze ich ma
a male su sexi :P