Ahojte všetky moje.
Dnes ma napadlo čo keby sme sa skúsili liečiť spoločne takýmto spôsobom píšme si čo sme zjedli za deň a každá priradí každej známku.
Možno si tak budeme vedieť reálnejšie zhodnotiť, čo nesmieme a naopak.
viete mne príde že stále jem a jem ael ked sa pozriem na druhých tiež jedia a nepriberú a im tak veľmi závidím, že si z toho nič nerobia ja sa obviňujem za každú blbosť čo zjem aj za jablká......toto je zatiaľ môj dnešní jedálniček
Náš Jedálniček - bulímičiek
ale jablká obsahujú vela sacharidov a energie a ja tú energiu nemám kde a kedy zo seba dostať ale dnes som si pre seba urobila čas a chcem cvičiť na stacionárnom bicykli a potom si aj zabehať dúfam,že to nezmením alebo že mi do toho nič nevôjde
Ano,chlebik ma ovela viac sacharidov aj syrik.Daj si slepaciu,naplni ti zaludok,potrebujes do seba dostat nieco teple a zdrave.Je to hlavne voda a kopu vitaminov.Drzim palce.
ja viem,že je dobé jesť aj varenú stravu ale ja to nedokážem v sebe udržať bez toho aby som si to strašne nevyčítala a tak. ale mame urobenú aj slepačiu polievku tak možno si dám tú namiesto toho chlebíka so syrom??
Praveze jablka su pre teba dobre,zasytia a nepribera sa od nich.Skus jest viac ovocia a zeleniny,varenej teplej stravy,nie len same mliecne vyrobky,nizkotucne syry a jogurtiky.Potrebujes komplexnu,vyvazenu stravu.
raňajky cca o 8:22 2dcl mlika a do toho celozrné Fitnes jeden Activia Fit jogurt a banán teraz
Olovrant: 11:30 3 malé jablká
Obed: 13:00 sa chystám celozrný chlieb (taký z BILLI je tam málo sacharidov a malo tuku) s nizkotučným syrom 9% (FITNES KARIČKA)
je to veľa jedla ?? ja mám velmi rada jablká asi by som ich nemal ale jesť však??