je tu niekto kto bol lieceny tymto liekom? ake ste mali vedlajsie ucinky?
aa ho uzivam 3 mesiace akne sa mi velmi zlepsilo uz mam ovela menej aj tych podkoznych pupakov.Lenze sa asi zacinaju prejavovat vedlajsie ucinky co sa tyka psychiky.Som velmi naladovi v niektorich chvilach som akoby uplne iny clovek.Dokazem sa nahnevat za akukolvek hlupost a aj na samovzradu myslim dost casto a niekedy mam obrovske nutkanie to spravit.A to nutkanie je dost silne a to len z malych problemou.Naozaj je ten liek takto schopny ovplivnit cloveka? Mal tu niekto podobne priznaky?
Vedľajšie účinky Roaccutane
jjajo aj aj som mala take priznaky.teda tu naladovost, bolo to dost tazke so mnou vydrzat:-).mala som aj pocity smutku, ale nie samovrazedne.ale pocula som ze aj take sa mozu vyskytovat pri tejto liecbe.ja som sa celkovo liecila pol roku, teraz po asi 2 rokoch pouzivam skinoren na taku udrziavacku, ale celkovo mozem povedat ze som spokojna.s tymi samovrazednymi myslienkami, urcite sa s nicim takym nepohravaj, ak mas depresie z toho lieku, mal by si to spomenut dr, mozno mas vysoku davku.ja som mala prve 4 mesiace denne 10 mg a posledne 2 mes.20 mg,ale ja som dost drobna.