Pharmatex - cena a skusenosti

Príspevok v téme: Pharmatex - cena a skusenosti
cooldjka

Ahojte..takze po dvoch rokoch vztahu sme s priatelom dospeli do stadia, kedy sa chystame na sex. Pred par dnami som kupila Durexy extra safe,no prave som si o kondomoch prezerala par diskusii a nemozem povedat, ze by som bola nejako extra nadsena z tych statistik, ktore mi vysli... Preto by som si chcela kupit aj Pharmatex. Hlavne ma zaujima cena-kolko stoja kapsule a kolko krem,na kolko je to pouziti, ktore z nich su lepsie a ake s tym mate skusenosti. Dakujem :)

Viki12345

Ahojte babi, potrebovala by som poradiť s frajerom sme mali pomer a použila som lokálnu antikoncepciu všetko prebehlo ako ma frajer sa sice do mna neurobil ale povedal ze mal predejakulat a tak par kvapiek sa dostalo aj do mňa. Avšak po styku som sa utrela vlhcenými servitkami ako vonkajsia hygiena je to zle ? Pokial daný prípravok neobsahuje ziadne zlozky mydla jedine glycerin? Prosim pomožte mi. Ďakujem

Evaswingerka

Neviete ci je pharmatex ucinny aj pri viacnasobnej opakovanej ejakulacii bezprostredne po sebe pocas jedneho aktu ? Je nejaky maximalny objem semena, ktory dokaze neutralizovat ?

Pikapolonca

Ahojte :) ak má niekto záujem, tak mám na predaj 12 balení PHARMATEXU (vag.kapsule) nakoľko sme sa rozhodli o bábo, zásoby sú mi zbytočné. Pri kúpe všetkých balení cena 80€ .
Ja mám s kapulami pozitívne skúsenosti. Kedže mi antikoncepčné tabletky robili zle rozhoda som sa pre kapsule. Pravidelne som ich užívala 2roky a nie som tehu...takže sú určite spolahlivé.

Juraj12

pharmatexu sa nemusis obavat. my to s priatelkou pouzivame. je to lepsie ako HAK, hlavne to neskodi zdraviu - pecen. no niekedy je to ale otrava, lebo nemozes si zasexovat v takej sprche, alebo hocikde inde. nesmies sa predtym ani potom 2hod umyvat, ma to svoje obmedzenia. ja by som najradsej bez nicoho uz, ale este sme mladi.

niky11111

Chcem sa opytat co je lepsie pre dievca ktore nema pravidene sex?? Bojim sa ze budem alergicka na ten krem azmoc a ci su tie kapsule spolhlive ktore mate s tym skusenosti ze by ste mi poradili :-)

johan15

ahojte, používa niekto Pharmatex dlhšie ako napriklad mesiac dva ? fakt naozaj funguje ? počuli ste už o zlyhaní , používate ho aj bez kondómu ? a praktikujete aj plnu davku do partnerky spolu s Pharmatexom a neotehotneli ste ? je mi velmi podivne že tato forma antikoncepcie nieje popularna , aspon som o nej nepocul, tak preto tomu dosť neverím .. chcem nazor od skusenejsich :P