chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
hej,mila:-)skor si tu myslia,ze neprijemna:-))..ano,mozes to kombinovat s entizolom,lebo ti az tak nevynici prirodzenu floru.
ale skôr som to myslela, či lactobacily môžem jesť aj s týmto Entizolom?
dakujem za rady a povzbudenia, si milá:-)
ano,je to na predpis.ale je to velmi kvalitne.a ano,mozes to kombinovat s tymi doplnkami.ten mycomax je taka protipliesnova bomba.
no,to je o znizenej imunite.z HAK.ale neboj,vsetko chce cas,pozbieras sa.jedz vela surovej cibule,cesnaku a vobec,vela zeleniny.:-))
Obnoveniu pošvovej flóry napomáhajú prípravky s obsahom laktobacilov, či kyseliny mliečnej vo forme pošvových tabliet, krémov, ktoré sú dostupné bez predpisu v lekárňach. - a niečo takéto? ten mycomax je na lekársky predpis, pravdepodobne? a tie lactobacily môžem s tým jesť (potr. doplnok) podľa teba?
takéto problémy mám, odkedy som brala hak, a je to pravidelné!
dobry je potom mycomax tbl.trojtabletkove balenie.aj pre partnera.a vyhybaj sa sladkostiam,plesnivym syrom,masovym vyrobkom.
nie,nieje to antibiotikum.je to velmi dobry liek na vseliake bakterie,pliesne a vselico mozne.
dakujem ifka, a na obnovenie pošv. flory čo odporúčaš, ked to doberiem všetko?