chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
HAK som uzivala 7 rokov a po vysadeni sa mi velmi zacala mastit plet aj vlasy, menzes mam ale nepravidelny a dost slaby. Ma niekto podobnu skusenost?
nie, pribrala, respektive sa mi nedari, si myslim ze to je z vysadenia bo aj pred zacatim uzivania HAK som nemala menzes polroka...len sa chcem uistit
nie, nemam z coho...
baby, je normalne, ze som nedostala uz dva mesiace menzes po vysadeni hak?
Nechapem, pre co robia ludie s doplnkov, ktore radim a pripadne aj dovazam "moje doplnky" Ja ani ich nevyrabam, ani neodporucam len na zaklade mojich skusenosti s nimi, hoci tu na fore sa vacsina dozaduje osobnych skusenoisti a ja radsej vychadzam z dlhorocnych praktik mnohych lekarov, odbornikov v prislusnom poli.
Neexistuje nic, co pomaha kazdemu, veci treba vyhodnocovat statisticky na ucinnost, a brat individualne podla pravdepodobnosti a potom sa riadit signalmi z tela, individualne.
zuziačik- hlavne- aj ked neplánované, ale vytúžené:-)
to bola ozaj "odborníčka" tá tvoja gynekologička, keby to mne povedala, tak sa asi zasmejem...
veľa štastia pri obh. a št. aj ja mám o 2 týždne. a nech sa vám darí.