chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
nič sa nedeje:-)
prepac jaji nechtiac som napisala na twoj nick:))akoze tebe.. dufam ze si to wsimnes:)ete raz pwepac...
jaja..dakujem ze si ma trosku utesila,wies trolinku si mi pohladila swedomie(aj ja som si nahowarala ze nemam byt preco,ale)..skusim sa ukludnit,a dufam ze mas prawdu a uz konecne pridu,bo wies po tych testoch som bola kludnejsia,ani priznaky nemam,ale po tom wsetkom co sa popisalo,tak sa neda na nic spolahnut..
tak si sprav testík, ak máš pochybnosti. hádam už príde, hlavne sa nestresuj.
aj depka akoby sa dala lepšie ovládať, alebo ani neotravuje už. baby, asi to chce čas po vysadení hak- veľa času, ja už 5 mesiac...
ahoj sara, mám sa fajn, robota v škole, včera som bola u gynekologičky kôli testom, čo ma potešilo, že hormony na š.ž. sú ok, všetko ok, okrem nejakej kvasinky agresívnej- musím brať atb. ale to prejde hádam. a ty ako?
monulik- nemala by si byť v tom, ked si si dala tabl. po a máš negatívne tehot. testy. nestresuj, lebo to môže byť aj z toho, alebo z vysadenia hak predovšetkým...