Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Volne dostupné lieky proti stresu?

Príspevok v téme: Volne dostupné lieky proti stresu?
smea

existujú nejaké voľne kúpiteľné lieky, ktoré mi pomôžu zvládnuť stresové situácie? som totiž neskutočne stresujúci človek, nebojím sa, že niečo nezvládnem, ale som sociofobik, takže sa celá trasiem, keď mám vystúpiť aj pred pár ľuďmi...a zakokcem sa, som úplne mimo....ale pritom sa nebojím toho, že na to nemám a že to nezvládnem, len sa bojím prezentovať svoje myšlienky....je to hlúpe, ale neviem si s tým poradiť, dokonca ani psychológ...potrebovala by som niečo, čo by mi trochu dodalo odvahu, alebo taký ten "salámizmus"..s tým sa mi veci oveľa ľahšie riešia...je na to nejaký liek, doplnok stravy alebo tak nejak? niečo bez receptu...

Defcon

Co tak pamajoran obycajny, ludovo zvany "dobromyseľ"?
Caj z neho ta uspi lepsie ako tabletky a takisto upokojuje. A ziadne vedlajsie ucinky. Hlavne si var ten caj slabsi.

MartinaBA

voľne predajné lieky proti stresu je potrebné užívať dlhodobo. A netreba vyslovene lieky na to, stačí vhodná kombinácia minerálov a vitamínov, ktoré dokážu správne naštartovať metabolizmus. Odporúčam magnézium v akejkoľvek forme alebo guaranu. Pár najčastejšie predávaných produktov, ktoré pomáhajú pri strese nájdete napríklad v článku www.polakova.sk .

syndiluca

Treba viac sportovat a nie sediet stale pred PC. To vam pomoze odreagovat sa od kazdodennych stresovych situacii, aj ojedinelych.
Na lieky sa netreba hned obracat. Pocas skuskoveho som chodila prvaidelne kazde druhe rano plavat na 1 hodinu, a bola som fit a menej pod stresom.

Ale ak nepomoze ani to, existuje Stressease, alebo Guajacuran.

sarush

nvm ci mame ten isty ako on xenye ale ak hej tak z biocare a riadne v poho bez receptu... bracha je strasny streser tak on to hlta kazdy den ja iba ked mam daco pred sebou ako vystupenie alebo pisomku tazku atd.....

kubert

ja som tiez mal take stresove navaly a to inak nemam problem sa s kamosmi alebo tak rozpravat len akonahle mam okolo seba vela neznamych ludi tak jakeby som az zamrzol ale beriem antistress taky sirup ako chuti strasne ale pomaha aspon teda v skole kde musim niekedy hovorit a priestorom kde je vela ludi sa radsej vyhybam zas mozno aj to sa zmeni snad dufam je to dost nahovno ked kamosi sa bezne aj s babami zoznamuju a ja ani hlaska nevydam...

spotene ruky:((

Ahojte vsetci!Citam tu vsetky tie veci a ako vidim trapi to viacej ludi.Mna zoziera nervozita velke napatie v tele a k tomu este aj mikre ruky z ktorych mi kvapka!!!Nezvelicujem!!Som z toho vycerpana lebo ma to nici a zneprijemnuje zivot!!Z toho napatia podrazdene reagujem na priatela deti kamaratky kolegyne!Vadi mi to velmi!!Viete si predstavit podat niekomu ruku pri pozdraveni ci sa niekomu predstavit?!!Ved sa idem prepadnut od hamby!!!!Ludia sa divne zatvaria a hned si utieraju ruky do servitok!Ano aj ja si ich utrem predtym len v sekunde su zase mokre!Pomooooc prosimTakze nieco proti nervozite a spotene ruky!!Dakujem

kixs

Dobrý deň mám len 17 rokov a bojím sa jak hovado.Ani by som to nenazvala bátie ale trasenie sa.Nie som pri zmysloch a vkuse som sa lutovala.Začala som brať magnézium čo síce uspokojilo nervy ale to trástie nie.Neviete na to neaký dobrý liek?

RNG

Beta blokator proti stresu, to je pre mna nove. Dost skodlive je to predpisovane na znizovanie tlaku a aj tam sa to da riesit inac,, nieto na nieco co sa da vyriesit uplne bez chemickych liekov.
www.medicinenet.com