Volne dostupné lieky proti stresu?

Príspevok v téme: Volne dostupné lieky proti stresu?
smea

existujú nejaké voľne kúpiteľné lieky, ktoré mi pomôžu zvládnuť stresové situácie? som totiž neskutočne stresujúci človek, nebojím sa, že niečo nezvládnem, ale som sociofobik, takže sa celá trasiem, keď mám vystúpiť aj pred pár ľuďmi...a zakokcem sa, som úplne mimo....ale pritom sa nebojím toho, že na to nemám a že to nezvládnem, len sa bojím prezentovať svoje myšlienky....je to hlúpe, ale neviem si s tým poradiť, dokonca ani psychológ...potrebovala by som niečo, čo by mi trochu dodalo odvahu, alebo taký ten "salámizmus"..s tým sa mi veci oveľa ľahšie riešia...je na to nejaký liek, doplnok stravy alebo tak nejak? niečo bez receptu...

wowo

velmi pomaha myslim ja magnezium .Da sa kupit volne .Okolo 70 sk stoji najlacnejsie nesumive.Neviem ale myslim cim castejsie budes vystupovat na verejnosti ,alebo pred ludmi sa budes menej hanbit.Chce to len cvik.Skus si t opri kazdej moznej prilezitosti aj ked sa ti do toho nehce.

something

čo mi môže pomocť prekonať strach zo skúšok? niečo spoľahlivé, voľne predajné a nie drahé...čo hovoríte na deprim?? díky

[zruseny12]

alebo B-komplex a ak chces silnejsi tak B-KOMPLEX-FORTE.Ja som bola v stresse a velmi mi pomohol,ale je urcite dobry aj Stress-B...