Stratim zuby?

Príspevok v téme: Stratim zuby?
anazuzana

Potrebujem surne poradit,prosim.Vsimla som si,ze mi mizne z prednych hornych zubov zub.sklovina a zuby su velmi citlive na dotyk zub.kefky i tepleho jedla.
Poslednych par tyzdnov som intenzivne vracala a obavam sa ci nepridem o zuby.Myslite,ze ked prestanem {uz asi tyzden to nerobim},ze sa mi to zastavi? Pripadne ci sa moze obnovit? Ako tomu mozem napomoct?

gabina

efef,
evcca mala na mysli iný druh túžby po dokonalosti. Mnohé PPPčkarky sú majsterky sveta v dôslednosti, dôkladnosti a dokonalosti...Nejde ani tak o výzor ako o plnenie očakávaní. Perfektná dcéra svojej matky, perfektná študentka, perfektná partnerka, perfektná žena. Majú na seba vysoké nároky. Na to, ako ich vnímajú iní a ako sa vnímajú samé. Sú na seba veľmi náročné a nenpopustia ani o chlp. Aj najmenší náznak vlastnej nedokonalosti v akejkoľvek sfére ich života ich rozladí a vykoľají. O tejto túžbe po dokonalosti hovorila evcca, nie je to o túžbe vyzerať ako modelky. Áno, veľakrát sa to objavuje, baby si pozerajú obrázky a časopisy, stotožnia sa s útlymi modelečkami ale je to len preto, že našli kohosi, kto podľa nich vedie rovnaký spôsob života (samozrejme, ťažko sa to potvrdzuje) a ešte je za to obdivovaný...

efef

AHOJ evcca
Ja sa Ťa chcem opýtať čo je ta DOKONALOSŤ definuj mi to prosím ťa ???
Aha tak asi to že sa chcú ostatné baby prirovnávať k druhým ( modelkám)?? Nemyslíš že vtom prípade vychádza lacnejšie liposukcia keď si to zoberieš že aké dôsledky a problémy má takéto konanie??
Jedno je jasné treba navštíviť doktora v jednom či druhom prípade .
A to že si nechá dievča trebar urobyť rozštiepený zub u zubára teraz tak ju to čaká pri ostatných 32takže je to asi úplné skvele :o(

evcca

keby si mal a tak vies, ze babam je vtedy uplne jedno, ci stratia zub, priatela, zdravie,...
je to spojene s chorobou v akutnom stadiu. zbytocne varujes baby s ppp, aby nevracali, ze si znicia zdravie, ich tuzba po dokonalosti je mnohonasobne vyssia.

efef

nie nemám ale mal som priateľku ktorá to tajila viem o čom hovorím , každý jeden vzťah sa vám kvôli tomu rozbije

efef

ahoj anazuzana:
keď si to len zoberieš reálne čo myslíš keď telo nedostáva živiny dostavajú aj zuby živiny?? dám ti príklad ok zober si obyčajné vajce nebude dostávať živáni bude jeho škrupinka oslabená áno ?? odpoviem Áno bude a teraz keď si zoberieš obyčajný ocot ( v našom prípade to bude žalúdočná kyselina ) budeš vajíčko pravidelne oblievať čo sa stane ???bude sa rozleptávať , lámať a nakoniec čo sa stane ???? nevieš tak si to vyskúšaj na tom vajíčku. ak si myslíš že to sa Tebe a ostatným babám nestane tak to si píš že sa to stane a potom čo budeš plakať a naháňať zubárov ?? to nieje dostatočný signál od organizmu že niečo nieje v poriadku ?? alebo je pekne keď sa na chlapca usmeje síce štíhla baba ale s úsmevom bosorky ( teraz vám v hlavách ide nie to by sa mne nemohlo stať to nie ) čo vám mam poradiť ????????? nieje to jasne ??? všetko je len na tebe každý je strojcom vlasného štastia

jaja

velmi sa mi paci slovne spojenie,ktore si pouzila-pomyselna krasa...veru,tu nejde o ozajstnu krasu,ta spociva v niecom inom;)

efef

Ahoj neni: tak to je teda smutne určite by si mala navštíviť odborníka keď si to len zoberieš stoja ti všetky problémy za to ..... neviem určite máš problémy aj ty zo zubami štiepia sa ti ,štrbia ?? odpadáva ju ti kúsky zubov ??? zamyslela si sa nad tým či chceš mať deti myslíš si že tvoj organizmus je dostatočne silný nato len aby si dokázala v budúcnosti len vynosiť dieťa???? stoji ti toto za to ja ťa nechcem napomínať v tomto ale uvedom si jedno čo ty za tu pomyselnú krasu vlastne dávaš aké problémy máš z toho či už fyzické alebo psychické ?? predpokladám že partnera nemáš a ak áno koľko vám to vydržalo ??

sjuziki

evcca:
prosim ta,kolko ta stali tie korunky na hornych zuboch?? mne ich zrejme tiez uz treba :( len sa bojim,ze aj ked mi ich urobia,v slabej chvili sa neovladnem a pojdem zasa grcat