ahoj vie mi niekto poradit co mam robit? robi sa mi akne na chrbte.. mam tam pupaky uhre hnisaky a tak a neviem cim si to mam natierat alebo co s tym ... na tvar mam vodu ktoru si davam pred spanim to pomaha ale ked som to daval na chrbat tak sa to zhorsovalo .. tak si to natieram alpou ta mi trochu pomaha ale nemizne to uplne .. neviete co nato ?
Akne na chrbte
skúste si chrbát umývať obyčajným mydlom, žiadne sprchovacie gely. Mydlo pleť vysuší a nebudú sa robiť vyrážky z mastnej pokožky.
Presne toto iste sa stalo aj mne z nicoho nic sa mi na chrbte hlavne v hornej casti v okoli lopatiek a krku vyhodili hnusne akne .V ziadnom pripade na chrbat neplati to iste co na pokozku tvare.Na chrbte je pokozka uplne ina,pevnejsia,pruznejsia a mastnejsia.S vytlacanim nic nevyriesis iba ak pokazis.ked to uz mas take navrete hnisave tak si to jasne ze vytlac ale ostatne nechaj tak a dezinfikuj si to napr.aj tou alpou.Mne pomohlo ze som si kupil obycajne mydlo (dovtedy som pouzival zvlhcujuce s vysokym obsahom kremu- dove) a dvakrat denne som si riadne namydlil chrbat a vysprchoval sa- pokozka sa viac vysusila a pupaky uplne zmizli.
ja ked som maval akne na chrbate tak som si to natieral alpou tri razy do tyzdna a pekne mi to zmizlo....ale s tvarou to byvalo horsie...na tu alpa len tak neplati...treba vela vody pit,tekutin,a vela ludi pise a aj hovori ze multivitaminy(sumive)su velmi dobre a ze na akne zaberu....
okey dikes :) a alpa to nebude drazdit ak si to budem dalej natierat?
ak športuješ tak nosievaj bavlnene tričká hlavne nek ti saju pot nie umeliny(ako futbal.dresy to je s toho potom) a skus si ked sa budeš sprchovať tak len mydlom nepoužívaj žiadne sprchové gely ;) ..mydlo ti to pekne vysuší...držím palce :)