Akne na chrbte

Príspevok v téme: Akne na chrbte
stanley

ahoj vie mi niekto poradit co mam robit? robi sa mi akne na chrbte.. mam tam pupaky uhre hnisaky a tak a neviem cim si to mam natierat alebo co s tym ... na tvar mam vodu ktoru si davam pred spanim to pomaha ale ked som to daval na chrbat tak sa to zhorsovalo .. tak si to natieram alpou ta mi trochu pomaha ale nemizne to uplne .. neviete co nato ?

zufalaAla

najlepúsie je zverit sa do ruk odbornikovu...moj brat ktory ma etraz 19 rookov mal v 17 tiez cely chrbat taky....tak siel proste koznej, dala mu take antibiotika, za ktorwe platil minimum..a uz o 2mesiace na chrbte nic nemal azz do etraz.-...kludne to moze byt nejaka porucha ktora sa ma preliecit pekne antibiotikami...tak ja odporucam..antibiotika..

monique999

Na akné je super zarobiť si do prázdnej flašky napr. od nejakej minutej pleťovej vody či pod.. vodu obyčajnú + morskú soľ (kúpite si v obchode) .... vždy takto fľaskou potrasiete.... dáte to na tampon... a čistíte chrbát.. čím viac za deň ... tým len a len lepšie!!! Prosto ja keď som bola pri mori - všetko mi zmizlo, keď som prišla na chrbte po nejakom čase sa mi zas všetko vyhádzalo! Skúsila som to s tou vodou, reku ked mi tam pomohlo more tu na Slovensku mi pomôže more vo fľaške... a výsledok? vždy ked sa tým triem mi to zmizne po pár dňoch. ked prestanem - po pár dňoch sa mi to vráti !!!!

malickasom

sak nehovorim ze sa v tom mas kupat kazdy den...vysusi to varazky na chrbate...no bude to trosku ako morska voda

malickasom

uz som to niekde pisala, do takej podobnej diskusie... skuste solny kupel...do vane do vody nasypat kuchynskej soli aj pol kila, aj viac...sak sami, uvidite a poriadne sa v tom vycvachtat :-)

koralka

ja tiez mam vyrazky na chrbte a aj dekolte.teda mala,minuly tyzden som si kupila z radu balea peelingoy sprchovy gel malinovy na telo,a vyborne pomohol.tolko moja rada,alebo potom ešte radim umyvat sa sirovym mydlom dostat v lekarni za 2eura cca

lenulka

aj ja mam akne na chrbte je to velmi neprijeme a to najma v lete ked mam tricko na ramienka. vyskusala som vodicku s gafrom (nie od Dr.) ale nezabralo. prosim o radu

boriška

moja rada čo sa tohto týka je, že si môžeš na ten chrbát dávať čokoľvek, pokiaľ telo samé prestane produkovať toľko maziva tak je to zbytočné.. viem to sama na sebe... niekedy mám úplne čistý chrbát a niekedy ako keby sa moje telo zbláznilo a nič mi nato nepomáha, ale je pravda, že tiež si nato dávam aspoň ten eclaran.