ahoj vie mi niekto poradit co mam robit? robi sa mi akne na chrbte.. mam tam pupaky uhre hnisaky a tak a neviem cim si to mam natierat alebo co s tym ... na tvar mam vodu ktoru si davam pred spanim to pomaha ale ked som to daval na chrbat tak sa to zhorsovalo .. tak si to natieram alpou ta mi trochu pomaha ale nemizne to uplne .. neviete co nato ?
Akne na chrbte
mne krasne precistil plet ilovy prasok zeoforce, uzivala som ho vnutorne a aj ako masku, krasne sa mi plet vycistila.
-odkaz odstránený-
Alpa-je tam alkohol-potrieť
Tiež si myslím,že na akne na chrbte sú chemické peelingy uplne najlepšie a najjednoduchšie,synovec vyskúšal všeličo a toto konečne nefrfle a je spokojnejší pebrťák náš.
Solárko, aspoň 2 mesiace každý týždeň 2x a pravidelne. A trosku zmeniť stravu
Uf, akné je brutus. Tiež som si s týmto problémom užila svoje. :-/ Je to vlastne jeden obrovský zápal, ktorého sa zbaviť nie je také ľahké. Ťažko ti odporučiť jeden spôsob, dá sa poraziť chemickým pílingom, laserom, medikamentóznou liečbou, dermatokozmetickým ošetrením, ale aj domácou liečbou, ako sú rôzne krémy a zvýšená hygiena. Inak, všetky tieto metódy robia aj v Nu´Clinic, čo je klinika v Bratislave a mám liečenie akné za sebou práve vďaka nim. Spoločne sme vybrali liečbu, ktorá je vhodná pre mňa a teraz mám pokoj. Treba len nabrať odvahu, pretože nielen že je to neestetické, ale nie je to ani zdravé, pestovať si na tele takýto zápal. Je to pekná, moderná klinika, takže žiadna hanba a do toho!
Prípadne by som skúsila tea tree olej. To by tiež možno pomohlo, len to má dosť výraznú vonu
Ahoj. Nejdem sem dávať konkrétny odkaz, na stránkach Notino nájdeš krém Elisabeth Arden s Green Tea a ten by Ti myslím mohol pomocť.
Mne pomohlo v obdobi puberty, a tiez neskor, cesnakove tabletky vo vyssich davkach uzivat denne. Dostanes v lekarni.
Kontryhel mívá efekt také při léčbě akné a jiných kožních onemocnění a díky množství antioxidantů omlazuje vaši pleť. Podporuje také zdravý růst vlasů, udržuje je pevné a lesklé. Pití kontryhelového čaje také napomáhá lepšímu spánku lidem trpícím nespavostí.
Více na prozeny.blesk.cz
neviete, co to je za rastlinu?
v tomto článku tieto problémi dosť dobre vysvetluju mne to objastnilo dosť veci :) snád poslúži www.doplnok-stravy.sk