Som anorektička?

myiska

mackas,aj mne by si mohla.
teda neviem ci mam anorexiu, ale aj ked nie, isto k nej spejem..este pred pol rokom som mala pri vyske 165cm 62kg,,teraz mam 47,5..nieze by som nejedla vobec, len si davam stale pozor,som jedlom neustale zamestnana..a pomaly na nic ine ani nemyslim,ale je pravda,ze uz chudnut nechcem,ale bojim sa aj pribrat..tak neviem,ak ti mozem pomoct

mendy

to ako?ved ale to je blbost ze mozes mat hocjaku vahuu ved na to su kriteria BMI ak mas asi pod 15 je anorexia oni ti mozu diagnostikovat napr orotrexiu strale pocitas kalorii pridaj a vydaj,jes len ligt bio potraviny a taak proste prehnany zaujem o jedlo ako ja ale neveim co mam s tym robit

biasa

anorexia je psychicka porucha ...mozes mat hocikolko kg ale v hlave ti moze sibkat:-)vahu mas ale zdravu cize myslim ze neeeeeee:-)

nie abo ano?

Anorexia nie je o vahe a vyske. Je to hlave o psychike, o mysleni - ako je clovek sustredeny len na svoje telo, ako ho vidi a vnima, ci stale kontrolujes svoju vahu, atd. A o velmi nepravidelnej, postupne takmer o ziadnej strave. Takze si odpovedz sama.

trisha

uz len ta otazka "som anorekticka?" znaci o tom ze niesi.
ver tomu ze keby si bola, nebolo by take jednoduche si to uvedomit...
a detto este pytat sa na svoj stav inych...

kikussikgirl

ja mam este len 15 a vahu 39....sice vyzeram chudo ale nedrzim diety vzdy som totiz bola chuda....niektory mi vravia ze to aj oni boli taki ale ze v urcitom veku pribrali...tak neviem....je to so mnou zle?