Som anorektička?

janulikakakaka

ja mam 164cm a vahu 51kg a nesom anorekticka a ty si este aj nizsia a o 12kil tazsia ta sa spamataj dzefče!!!:D

mackas

potrebujem vasu pomoc
Ahojte baby, mozno je divne a nemiestne, ze pisem na tuto stranku, ale mam problem, ktorý mi mozete pomoct vyriesit len vy, baby s poruchami prijmu potravy. Pisem bakalarsku pracu na temu poruchy prijmu potravy, velmi sa o tuto problematiku zaujimam. Mam dotaznik, ktory potrebujem vyplneny k praci od 15tich zien. Neviem ho vyplnit ja a ani ine zeny, kedze touto poruchou netrpim, neviem co presne prezivate. Chcela by som velmi poprosit, vas ochotne babenky, ktore by mi ho rady vyplnili. Uz som z toho zufala:( neviem sa pohnut dalej v praci:( Ak by ste mi boli ochotne pomoct, zaslala by som ho vam na meil, pozrite si to, podla mna je to zaujimave vyplnanie. Ja vam za to obratom poslem vyhodnotenie testu, ktory ukaze na kolko je vas stav vazny a aku pomoc alebo pripadnu liecbu potrebujete. Viem vam s tym pomoct i v dalsich krokoch, kedze studujem psychologiu, myslim, ze by som vam vedela pomoct, poradit,odporucit dalej alebo byt aspon oporou, ktorou by som sa rada stala, ak nou byt pre vas mozem a o nu stojite. dakujem

poliewoocka

Skus si polozit par otazok:
Som tucna?
Musim schudnut?
Jem vela?
Ak prestanem jest,schudnem?
Ak nejem,citim sa lepsie?
Ak jem,mam vycitky svedomia?
Je jedlo nepriatel?
Ak si si na ne odpovedala kladne,mas anorexiu.

zuzana82

presne tak suhlasim s kyblikom.nejde o vahu a BMI,ale o sumernost tvojej postavy,ako sa citis,kolko mas energie a ako sa stravujes.Na to si vsak uz das odpoved sama....