Chlapi, pačia sa vam aj silnejšie?

slovenka22

viete co ludia podla toho co citam ste este nevyzreli... ako uprimne lutujem wenusha ze ste sa hadali, take chulostive veci by sa do hadky nemali zatahovat aj mna by to urazilo a zasiahlo, ale bola to ako hadka a ta sa zbytocne nafukuje, ale nemyslim si ze zalezi na krase.. ja bohveiaka kraska nie som.. a aj si to uznam... a myslim si ze krasa vychadza z vnutra cloveka, to co dokazu pre seba obetovat druhy.. a to ze vkuse kukate po kozach a ritiach fakt je potom.. este nezrele... pocuvajte sa navzajom.. teraz hovorim ako farar, nie nie som nejako nabozna alebo co:D ale viem ze krasa vychadza z vnutra tí co kecaju o tom ze ,,TO TAK NIE JE,, potom lasku nikdy nezazili, tu lasku, ktorá je skutocna nevedia povedat ze s ytm druhym preziju zbytok zivota lebo sa usudzuju podla vzhladu, ja napriklad viem povedat ze keby bol moj partner nejako skared alebo tak zostala by som s nim...nie preto lebo je krasny.. (zvnutra) ale viem ze ho milujem a ze to tak ostane...

deedee

tak trošku súhlasím aj ja. aj ked niekto povie, že na výzore vôbec nezáleži, nieje to tak. jeden druhému proste musia byť ludia aspon trochu sympatickí...či už to záleží od váhy alebo od výzoru...je to proste tak

mato#

jasama

len jednu malu poznamku mam k tomu...Na zabavu chodia same deti a aj vela blbeckov...Tak prosim ta, neposudzuj to podla toho co je na nejakej zabave ,kde je polka ludi ozratych...

jasama

ahoj vravíte, že nezáleží na tom koľko dievča váži ale podľa mňa áno. nerada to priznávam ale je to tak. Teraz vačšinou chalani idú po maximalne chudých babách a nemusí byť ani do tváre extra pekné. Je to videť aj na zábave keď som s mojou kamoškou, ktorá je opak mna úplne štíhla baba a chalan si všíme vždy ju, mňa zaregistruje až pri odchode a nie som pritom, žiadna šedá myška, čo sa zase hanbí alebo čo..ale proste je tak, čím si chudšia tým si atraktívnejšia.

wenusha

mato#
diky....aj som sa s ním o tom rozprávala, no sme si to potom vysvetlili..ale mna to velmi vtedy trapilo, velmi...to je strasne citlivé miesto pre ženy:( a to čo si napísal...mas uplnu pravdu s tebou totalne suhlasím. On je učitel...a asi ma porovnava s 18 mam taký pocit:(( a tie sú prevažne vychrtlé možno sa mu také lubia, len škoda že sa to prejavilo až teraz po svadbe a to sme iba rok manželia...
a este niečo: stale vtipkuje : no ako by ste to zobrali vy baby: že aj velká rit vie očariť...a to som si merala miery hned na zadku...tak mam 94 cm... asi sa mu pacia bulimičky,anorektičky mmm

mato#

len dodam moja partnerka ma 165cm a 60kg...A podla mna ma neskutocne krasne telo...Neni chuda ,neni tlasta, pre mna akurat ,je ju za co chytit :)

mato#

wenusha :

Tak ROZHODNE nejsi tucna ,to je iste :)Tuto starost mozes rovno hodit za hlavu.
Partner ti to mohol povedat z dvoch dovodov:
1, Povedal to preto ,ze ste sa hadali, mozno mu dochadzali argumenty a stoj co stoj ti chcel nieco vypichnut...aj ked to nie je pravda.

2, Moznosti 2 moc neverim ,ale stat sa moze.Partnerovi si pacia chude zeny a konecne ti to mohol povedat, hadka je na to asi idealna ,mozno v normalnom rozhovore na to nema "gule".
A nakonec, ked sa ludia hadaju niektore veci aj nafuknu a ani mozno tak nemyslia.Na druhy den to lutuju, lebo vedia ,ze to prehnali, ze to mozno ani pravda nebola...ja by som sa s nim o tom porozpraval.

wenusha

ja by som sa k tejto teme vyjadrila asi tak....že moj teraz už manžel mi vykričal pri hadke,že som tučna...mam 26 a pri výške 174cm mam 62kg....neviem,teraz to som naozaj tučná? lebo ruky tvar celkove aj celu postavu mam štíhlu,aspon sa to mne zdá, no len ma veelmi prekvapil, ked mi to zahlasi. podotýkam,bolo to pri hadke:((

lea123

presne dfadf aj mna to napadlo ze to vyznieva ako chvala ze ma 50 kg ale zasa mam jednu kamratku ktora ma vysku okolo 160 a mala okolo 40 kg a stale si myslela ze je tucna a pritom to bola len kost a koza. Ja som spokojna so svojou postavou nie som ani chuda ani pribrata - mam dostatok stresu vdaka ktoremu sa moja vaha drzi na priblizne rovnakom mieste aj ked sa napchavam (az na to ze mozno ma raz dostanu zaludocne vredy). podla mna je blbost zozierat sa postavou aj ked nezaskodi nejaky ten pohyb, len prosim vas nedietujte to je nezdrave.