Tak o co mi ide?..Teda skuuste mi chlapi povedat,ale tak pravdu:)..fakt vam nevadi ak ma baba nejake to kilo navyse?nie je top modelka,ale ani rozkys...chaapete...nejak tak do 10 plus...fakt vam to nevadi?
Chlapi, pačia sa vam aj silnejšie?
soraja..
keby mali ruky ako ty nohy to by boli na tom este dost dobre nie?..
ja len napisem staru mudrost: aj velka rit vie ocarit, a myslim, ze to je pravda. Vies ak je dievca hlupe tak moze vyzerat ako bohyna, ale ak je sice s kilami na vyse a je uplne super, tak vzdy moze schudnut. To je problem dnesnej doby, vsade sa na nas valia anorekticke modelky. Minule ked som pozerala fotky z prehliady, tie babenky su chorobne vychrtle, maju ruky ako ja nohy, je to smutne, ze sa skor nedava doraz na zdravie a vnutro cloveka ale na krasu a na dokonalu postavu. Ale myslim, ze laska si nevybera:-)
Mne osobne sa pacia baby s trosku kilkami pri sebe... neznasam priam tie "modelky" co ked vidim niekde vonku co maju nohy ako ja ruku... Mi to pripada uplne nechutne...
a 168 - 70?
Mne sa poči ak ma baba
OD-165cm DO-175cm
&
vaha od-45kg do 64kg
POdla mna to je taky priemer...to sa pači i mne a poväčšine chlapov asi tiež...
Vsetko je vecou vkusu a generalizovat sa neda.
Su chalani, co neberu nic nad 45 kil, su chalani, co chcu, aby bolo za co babu chytit.
Ja osobne som uz mal aj anorekticku modelku so 42 kilami v style "ani cici ani rici", mal som uuuzasnu babenku so 68 kileckami ktoru bolo za co chytit, ale priznam, sa ze babovku so 160/95 som uz odmietol a jedina pricina bola jej vaha...