Tak o co mi ide?..Teda skuuste mi chlapi povedat,ale tak pravdu:)..fakt vam nevadi ak ma baba nejake to kilo navyse?nie je top modelka,ale ani rozkys...chaapete...nejak tak do 10 plus...fakt vam to nevadi?
Chlapi, pačia sa vam aj silnejšie?
No moj priatel je chudý jak šparadko a vyoský a vobec mu nevadí, že som pri sebe. Ani sa neciti blbo že som "širšia" ako on. Cítim sa niekedy pri nom ako slonica ale on skôr povie mala chutna babovka ako slonica :)) Mám 170 cm a 70 kg
blbosti poznem vela dievcat co maju nad 80kg a su lepaie kamosky ako dake suchare ktore su vedsinou nemyslene.oni su chapave a vedia pocuvat.ja mam160cm a 74kg a viem ako sa citia baculky.viem ze neznesu ked daka pipka nepise do rubriky kde sa pytaju na to kil navse ze ona ma50kilov ja mat 50 kilov tak od stastia skacem.
...čaute, tiež si myslím, že je to aj vecou vkusu, mne osobne sa však páčia štíhlejšie dievčatá, ale zase nie vychudnuté, možno aj preto, že som sám tenký...no keď má baba toho tuku na sebe už vcelku dosť, tak ma jednoducho nepriťahuje, aj keď to môže byť príjemné dievča. Ale stretol som už aj moletky, ktoré mali napriek tým kilečkám navyše svoje čaro, a páčili sa mi. Asi záleží aj na tom, že kde sa to ukladá, lebo každá žena priberá inak, a inak sa to prejaví na postave. Ale keď niekto hovorí, že podstatné je vnútro človeka, tak si myslím, že tak trochu klame sám seba. Aby som mohol mať dievča naozaj rád, tak musím mať rád aj jej vnútro, ale aj jej zovňajšok. Ak niečo z toho chýba, tak potom to už nemôže byť ono. A myslím, že je to rovnaké aj u dievčat. Ale ako písala slovenka22, keď je človek príliš chudý, tak tiež to vadí, aj ja sa snažím pribrať, ale akosi to nejde. Takže človek by sa mal naučiť brať seba samého, takého aký je a čo sa dá vylepšiť, tak vylepšovať:-).
tak moja vaha tiez nie je najidealnejsie, siece mam 50 kil, ale na moju vysku-159 cm, to je tak akurat, aj tak nemam super postavu.mam vacsi zadok a stehna, a ked sa najem aj brucho:)ale môjmu priatelovi to nevadi, tiez som najpr nechapala co on, chalan s vysportovanym telom na mne "tučnej" vidi, aj ked som mu povedala ze chcem schudnut, povedal mi ze ak je to kvoly nemu tak to nemusim robit, ale ja to chcem hlavne kvoly sebe...nechcem schudnut, len zajst obcas do posilky a spevnit svalstvo...takze babenky kym nemate meter sestdesiat ako ja a 150 kil, nemate preco sa kvoly tomu trapit:)
No ja maam chlapa ktorý mi to hovorí každý den aj 50-krat. Len asi to mam nejak v hlave už inak naprogramovane a trepem si svoje :) Ale poteší to :)
ja som napiklad az dost chuda a aj mi to vadi a chcem pribrat, no organizmus a genetika urobili svoje,takze zbytocne sa tym nezatazujte ze by ste chceli schudnut ja chcem zasa pribrat,,
Narovinu, co sa mna tyka radsej chcem zenu ,ktora ma nejake kilo navyse, jak nejaku chudu palicu ,ktoru neni ani za co chytit...
Podla mna sa zeny ,ktore maju nejke to kilecko navyse zbytocne trapia...alebo im chyba chlap, ktory by im dal najavo ,ze sa mu paci taka aka je...
ta stara murdost mam pocit ze sa vyplatila aj u mna mam postavu aku mam - siroke boky ale bolo obdobie ked som sa ani vyzliect nedokazala pred priatelom ale teraz proste ma uz sam vyzlieka paci sa mu to a ja som bohuzial musela chcovat tu hamblivost a to potlacanie v sebve o mojej postave. myslim ze kazda zena ma vsebe nieco carovne ale ci je chuda ci tucna.musime to brat tak ako to je pretoze to my zeny by sme sa uz boli zblaznili.tak zienky moje len budte sami sebou nenechajte sa ovpluivnit a ked vam chuti papat tak papajte
Mne tiež priateľ hovorí, že mam krasne telo a pritom som prisebe. Podla výpočtu nadvahy mam len miernu nadvahu. Keby schudnem dve kilo, tak podla toho vzorca by som mala už normalnu vahu. Zas tak normalne to nevyzera ale neni to ani total brutal. Ale som rada, že sa mu pači, aj ked ja mavam niekedy dosť depky.
No viete ide o to..ze ma o mnazaujem jeden chalan a nie som modelka urcite nie..ale asi som faktovplyvnenea okolim,ze krasne su len chude baby a nechapem teda co na mne vidi..ako aj by som vedela/ale nebudem to tu rozpisovat heh no:)/ako viem co sa mu asi paci,ale to,ze sa mu pacim aj ako postava mi fakt nejde do hlavy..chaapete,nie?...to uusmev a veselost az tak dokaze zatienit postavu?..nie som ziadna nesebavedoma baba,ale toto mi je trosku zvlastne..ale asi to bude tou dobou-ANOREXIA IS THE BEST bla bla bla