rudolf, ja som sice mal obchody na Slovensku,kde som sa snazil doviezt na Slovensko podla mna tie najkvalitnejsie doplnky za rozumne ceny, ale na ktorych som hrozne stracal, tak ze som ich nakoniec pred vyse 3 rokmi musel zavriet z ekonomickych dovodov, tiez personalnych a nedostatku casu.
Ale dnes nemam s doplnkami a ich predajom absolutne nic, a aj sam si ich kupujem z roznych internetovych obchodov, z celeho sveta ale najma z USA, kde je ich definitivne najviac najkvalitnejsie a najlacnejsie.
Dozadovat sa ciste Slovenskych vyrobkov dnes je trochu divne, ked Slovensko tvori 0.1% obyvatelstva a rozlohy sveta a v ziadnom pripaden nie je prakticky v nicom spickove. Pozri sa v obchodoch a uvidis realitu, kolko tovaru je tam Slovenskeho a kolko ineho.
A ja sa tu snazim poradit spickove doplnky a rady lekarov, ktorych na Slovensku nemate.
Ale zda sa mi, ze ta nenavist rozsirovana proti USA tu prilis ovplyvnuje, hoci ja si ju tu rozhodne nezasluhujem, ani vacsina americanov, lebo ta nenavist je namierena proti sucasnym politikom, s ktorymi ani my nesuhlasime a teda hadzat vinu na celu Ameriku, jej ludi a vyrobky je prinajmensom nespravodlive.
Pricom co sa tyka doplnkov ich zlozky su z celeho sveta, predsa si nemozno predstavovat ze Cinske rastliny alebo z tropickych pralesov pestuju v USA. Tj v produktoch doplnkovych spolocnosti z USA je zastupeny cely svet.
A Slovenske spolocnosti su primale, aby si mohli dovolit drahe zariadenia, laboratoria na kontrolu alebo nakupovanie zloziek lacno, kde cena zavisi od kvantity objednanej.
Ale pre mna za mna, robte si co chcete, ja sa vam snazim len dobre poradit, dnes definitivne nestranne,nemam v tom ziadny ekonomicky zaujem, a ked sa vam to nepaci, nemusite to citat.